2777
2789

ی مقدار پول برای خودم دارم خاستم برای خودم وسیله بگیرم همسرم اموزشیه برای نظام یک ماهی میشه اجازه ندادن برگرده . الان بنظر شما اون پول رو ک دارم برای خودم وسیله بگیرم یا ساعت مچی برای همسرم؟؟ 

یک بارمیگم بدم لباس برای خودم😂یک بار میگم همسرم گناه داره این جوری همش اموزشیه سختی میکش خوشحالش کنممم شما بودید بااین پول چیکار میکردید

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

برا همسرت

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چقد پول داری؟ ساعت دیگه نهایت یه تومن من بهش پول میدم نه بیشتر 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اگه خودت نیاز نداری لباس و ضروری نیس برای همسرت

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

برا همسرت

اهوم منم میگم گناه داره خوشحالش کنم🥲 اونم بعدا برام جبرانش میکن😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
براشوهرم میخریدم

اهوم منم میگم گناه داره🥲

برای خودت بگیر😎

اونم از دیدن تو لذت میبره و سختی هارو فراموش میکنه😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
بعد از چند سال زندگی میفهمی اولویت خودتی

اخ همسر من مظامیه الان اموزشی خیلی سخت گییری میکنن نمیزارم برگردهخونه بعدم همش توفکر من و بچمه 

گفتم ی جوری خوشحالش کنممم 

مگه چقد پول داری؟ ساعت دیگه نهایت یه تومن من بهش پول میدم نه بیشتر

۱۵۰۰😂😂 

خودم پول جمع کردم شاید کم باش اما پول جگع کردم برم برای خودم چیزی دوست دارم بگیرمم یهویی امروز قراربود همسرم برگرده زنگ زد ناراحت بود گفت اجازه ندادن برگردم دلم سوخت گفتم ی چی براش بگیرم خوشحال ش 

بنظرت با یک مییلیون میش ساعت بگیرم براش؟؟

اگه خودت نیاز نداری لباس و ضروری نیس برای همسرت

مانتو دارم همینجوری گفتم یکی دیگ هم بگیرممم . ضروری نیست