2777
2789

نامزدیم 

داره میره سربازی اونوقت من باید از بقیه بشنوم

دو ماهه قهر کرده ولم کرده اولین بارشم نیست این همه قهر می‌کنه ثهراش هفته ای هست 

دو سه روز دیگه هم تولدمه لااقل اقدام نکرده آشتی کنه برای روز تولدم سعی کنه خوشحالم کنه 🥲🥲🥲🥲

آخه نباید وایستم من باید رتبه خوب بیارم باید رو پاهام وایستم دارم له میشم

بابات چرا هنوز ن ریده به ایشون؟ 

پسره پرنسس بدبخت 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام میگه نمی‌خوام من کاری بکنم زندگی تون به خاطر من خراب بشه 🥲🥲

🫤🫤

خودت چی فک میکنی؟ این آدم اصلا ب درد میخوره؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

🥲🥲🥲میگم که کم کم باید بپذیرم ،💔جدا بشم

الانشم والا دیر شده

تو رو عقد کرده رفته سربازی ک هم جای بهتر بیوفته و هم حقوقش بیشتر بشه 

حالا ک نه یه ات رو بزاری اجرا حالش جا میاد پسره ی احمق 

چرا باید سرنوشت من اینجوری میشد 😭💔

سرنوشتت بخاطر انتخاب خودته  یا ادامه میدی یا تموم

چرا باید انتخابم اینقدر بد می‌بود اهههه

چون سنت کمه 

بری دانشگاه و محیط کار میبینی چقدر مردای بهتری وجود دارن ک قدرت رو بدونن 

ب پدرت بگو کارای جدایی رو شروع کنه حتی شده وکیل بگیر و بچسب به درست