2777
2789

ی شماره هی ب شوهرم زنگ میزنه خانوم هس  شوهرم قبلا باهاش حرف میزد نمیدونم الانم حرف میزنه یان  چون مخفی میکنه   من اون شماره خانوم رو مسدود کردم توی گوشیه شوهرم   خودم زنگ میزنم ب خامومه شماره من زنگ نمیخوره میره ب ثانیه شمار نمیدونم چیکار کرده      من وقتی نگا میکنم ب تماسهای مسدود میبینم کمش روزی ده بار زنگ میزنه    الان چیکار کنم من   دستم از زندگیم ب اندازه کافی سرد هس  اینک کجای دلم بزارم   راهنماییم کنید  شماره خانومه رو بدهم شماها زنگ بزنید نمیدونم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دقیقا میخوای متوجه چی بشی ؟ به نظرم بهتره با خودش صحبت کنی و سعی کنی زندگیت جمع و جور کنی ، به فرض مچش بگیری زندگی بهتر میشه؟ سعی کن همسرت بکشونی سمت خودت ، بعدا به حساب اون خانمه هم میرسی 

آقا هستم 

با خط خودش میتونه تماس بگیره.ولی وقتی کسی زنک میزنه بهش منتقل میشه.زنیکه رو میشناسی؟

تمام شماره هارو کرده یا فقط مال منو ؟؟؟ چون شماره همسرم میگیره        واینک عزیز جون اونموقع پیاممو دریافت میکنه یا ن؟؟

تمام شماره هارو کرده یا فقط مال منو ؟؟؟ چون شماره همسرم میگیره واینک عزیز جون اونموقع پیاممو ...

تک شماررو نمیشه اینکار و کرد.معمولا همه شماره هاس.

خط دیگ نداری؟

پیام میره فکر کنم

الان دقیقا میخوای متوجه چی بشی ؟ به نظرم بهتره با خودش صحبت کنی و سعی کنی زندگیت جمع و جور کنی ، به ...

همسرمو کشیدم سمت خودم  ولی دروغگو هس خییییییییلی  خدارو سرشاهده از جونم براش میگذرم    ولی نمک نشناسه    با این کاراشم دا لاب دیووونم کرده 

تک شماررو نمیشه اینکار و کرد.معمولا همه شماره هاس.خط دیگ نداری؟پیام میره فکر کنم

من دوتا خط دارم هر دوتاشونم اونجوریه میزنگم 

ولی خط همسرم اونجوری نیس  با مال اون میزنگم میگیره 

همسرمو کشیدم سمت خودم ولی دروغگو هس خییییییییلی خدارو سرشاهده از جونم براش میگذرم ولی نمک نشناس ...

شاید داری اشتباه میکنی ، سرش شلوغ کن که فرصت نداشته باشه 

آقا هستم 

من دوتا خط دارم هر دوتاشونم اونجوریه میزنگم ولی خط همسرم اونجوری نیس با مال اون میزنگم میگیره

بعنی قبلا با شوهرم  دوست بودن؟ ببین از ب خط غریب بهش زنگ‌بزن دوستی خواهری چیزی، بگو‌چرا اینقد زنگ میزنی چی میخای