2777
2789

سلام

کارشناش ارشد روانشناسی و تراپیست هستم.

با آرزوی سلامتیبرای هم‌ هموطنان،

تا حدی که زمان اجازه بده و امکانش باشه در همین تاپیک پاسخ گویی سوالات مرتبط با موضوع روانشناسی هستم.

موفق باشید.

روانشناس

اومدم نظراتو بخونم🙄

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق روانپزشکم شدم چیکارکنم😂😐

طبیعی است. چون بلده چطور با افراد رفتار کنه و اعتمادشان را جلب کنه تا کمکشون کنه که بهبود پیدا کنن. این که عاشق شدید یعنی زنده اید و هیجانات مثبت خوبی دارید. ولی این به این‌معنای نیست که حتما باید اقدامی انجام دهید.

روانشناس

کسی ۳۱ سالش شده و حالت افسردگی داره و میگ بخاطر سنمه چ پیشنهاد میدین

دلخوشی تو زندگی نداره. لذت هاش کم شده. باید هدونیزمش را قوی کنه. دو تا فایل صوتی آموزشی تو کانال روانشناسی ایرانیان گذاشتم که چطوری باید هدونیزم را تقویت کرد.

خودتون هم‌گوش کنید بسیار کمک کننده است. در واقع به نحوی یکی از مهم‌ترین عوامل دوری از افسردگیه.

روانشناس

سلام من سطح کورتیزول خونم بالاس چیکار کنم همش هیجان درونی دارم شبا دیر میخابم صب علی الطلوع بیدارم

سلام

بالا بودن سطح کورتیزول در صورتی که با نشخوار ذهنی و خود سرزنشی همراه نباشه اشکالی نداره ازش می تونید بهره ببرید. فقط باید فعال باشد. حواستون به لذت های زندگیتون باشه. اگر‌نشخوار دارید باید فایل های صوتی نشخوار ذهنی را گوش کنید تا بتونید کنترل شون کنید.

روانشناس

سلام ممنون واسه کار خیرتون.قرص بوسپیرون اس سیتالوپرام رو اگه قطع کنم دوباره برمیگرده استرسم.دست خودم ...

قطع کردن بدون تغییراتی در محیط و رفتار به نفعتون نیست.

اگر خواستدی قطع کنید خوبه چند جلسه مشاوره روانشناسی با یک روانشناس فراتشخیصی داشته باشید تا با روش درمان یکپارچه درمانتون کنه بعد می تونید با اجازه روانپزشک کاهش و حذفش کنید.

برای شروع فعالیت های بدنی و ورزشیتون را افزایش بدید که کار همین قرص را می کنه و البته بسیار اثربخش تر.

روانشناس