2777
2789

لعنت خدا بهش 

عمر و جوونی مو گذاشتم پای یه آدم آشغال 

باردار بودم که اوردز کرد بدون خونه و زندگی و حتی هزار تومن پول منو با یه بچه گذاشت خودش رفت جهنم 

خانواده آشغال تر از خودش جهیزیه مو بهم ندادن بیشترشو فروختن حتی کفش و لباسامو خودشون برداشتن .

نگید جهازم دست اونا چیکار میکرد .اون بیشرف پول پیش و مالید زمین بدون خونه موندم وسایلامو همه شو برد فروخت تو ۹ ماه 

حالا هر شب خوابشو میبینم که زنده س و داریم باز ازدواج میکنیم 

من تو خواب همه ش میگم کاش جدا شم بره گم شه

دیشبم خواب دیدم فرداشب عروسیمونه پول آرایشگاه و خیچی نداده ،حتی مثل زمان زنده بودنش غیب شده واسه یه ماه 

تو خواب خوشحال بودم که میزنم زیر عروسی و نمیرم 

تو رو خدا دعا کنید دیگه نبینمش تو خواب .

ازش متنفرمممممم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراپی لازم شدی حسابی روانتو به هم ریخته با دعا ثنا فراموش نمیشه کهنه شده

الان ۸ ساله هرشب خوابشو میبینم .

همه ش میترسم اسم نحسشو بگم تو خواب شوهرم بشنوه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

کافیه بگی دیگه به خوابم نیا دیگه نمیاد

فکر کردی نگفتم ؟

هر ضبح پا میشم میگم ازت متنفرم واگذارت کردم به خدا 

حالم ازت بهم میخوره نیا تو خوابم

خدا رو شکر که از دستش راحت شدی.واقعا رفته.دیگه بهش فکر نکن.فکر خودت و بچه‌ت باش.

دعا کنید خبر مرگ باباشو بهم بدن یوقت نیان سراغ بچه م

فکر کردی نگفتم ؟هر ضبح پا میشم میگم ازت متنفرم واگذارت کردم به خدا حالم ازت بهم میخوره نیا تو خوابم

توی خوابت به خودش بگو .. یکی تاپیک زده بود از مادرش دلخور بوده گفته دیگه نیا به دیدنم و بعد اون دیگه ندیدتش 

فکر کردی نگفتم ؟هر ضبح پا میشم میگم ازت متنفرم واگذارت کردم به خدا حالم ازت بهم میخوره نیا تو خوابم

تنفرتو کم کن. بهش فکر نکن. میره.

خود تنفر جذب میکنه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
توی خوابت به خودش بگو .. یکی تاپیک زده بود از مادرش دلخور بوده گفته دیگه نیا به دیدنم و بعد اون دیگه ...

گل مگه دست منه تو خواب چی بگم ؟

اگه اختیار داشتم که یه بار دیگه میکشتمش تو خواب

دعا کنید خبر مرگ باباشو بهم بدن یوقت نیان سراغ بچه م

نمیاد. بهش فکر هم نکن. بچه‌تو خودت بزرگ میکنی. اصلا نگران نباش. انرژی منفی رو جذب نکن. در پناه خدا باشی عزیزم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
تنفرتو کم کن. بهش فکر نکن. میره.خود تنفر جذب میکنه.

خیلی عوضی بود خیلی 

فکر کن برام تو عقد گوشواره بدل خریده بود عیدی آورده بود 

بعدش خودش گوشواره رو ازم دزدید گذاشتن تقصیر خودم