2777
2789
عنوان

بعد از هشت سال هر شب کابوس زنده بودنشو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 71 پست
متاسفم براتون .اشکالی نداره نبینه .مهم نباشه برات .اگر مجردی و با بچه ت زندگی میکنی یه جوری زندگی کن ...

بله بچم پیش خودمه خونه پدرمم  مشکل من اینجاست خانوادم هم اذیتم میکنن سرکوفت بی پدری به بچم میزنن اذیتش میکنن به شوخی😔😔😔 از خدامیخوام نگاه سرنوشت ماهم کنه

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

بله بچم پیش خودمه خونه پدرمم مشکل من اینجاست خانوادم هم اذیتم میکنن سرکوفت بی پدری به بچم میزنن اذی ...

چند سالشه ؟ 

نمیتونی مستقل شی ؟

ولش نکن برو در خواست نفقه بده .اگه مهریه نگرفتی برو ازش شکایت کن حتما

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه ؟ نمیتونی مستقل شی ؟ولش نکن برو در خواست نفقه بده .اگه مهریه نگرفتی برو ازش شکایت کن حتما

اگه برم بیشنر خودمو اذیت میکنه اصلا معلوم نیست کجارفته یه حیوون صفت بود یه روز با پیچ گوشتی زد توی پهلوم انگار چاقوخورده بودم بعدشم فرارکرد یه مدت نبودش  اون میتونه منوبیشتر اذیت کنه😔 هیچ حامی ندارم کسی پشتم نیست

پسرم هشت سالشه نه سرکارنیستم یه منطقه محرومم خیلی ازشهردوریم هیج پشتیبانی هم ندارم فقط یه کساورزی باشه تثی روستاکارگربخوان وگرن هیچ شغلی ندارم

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

اگه برم بیشنر خودمو اذیت میکنه اصلا معلوم نیست کجارفته یه حیوون صفت بود یه روز با پیچ گوشتی زد توی پ ...

طفلی بچه .

بهم درخواست دوستی بده گمت نکنم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

مگه مرده ؟

بله

اینا قاتل بچه های ما هستن. صرفاً فقط یک اختلاف فکری نیست. نمونه اش همین شهر خمین چند روز پیش و ..... ...

خداروشکر حتی یه امضا انقد به هم ریخته شما رو الحمداللهههه کابوستونه حتی یه امضا

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی مرده دیگ نیست ک بیاد برای چی بیان دنبال بچت

پدر آشغالش زنده س 

شما الان ازدواج کردین؟

بله