2777
2789
عنوان

بعد از هشت سال هر شب کابوس زنده بودنشو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 71 پست
شاید بیچاره کمک میخواد یه خیراتی صدقه آیی چیزی بده ثواب داره شاید اون دنیا گرفتاره اینجوری دیگه ول ک ...

هر وقت اون فرش و گاز و ماکروویو و لباسشویی و یخچال و ...

برام پس آورد منم براش خیرات میدم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به دلت آرامش بده بعد ۸ سال هنوز اینقد ازش ناراحتی😔

ازش ناراحت نیستم که ازش متنفرم دلم میخواد هر لحظه قبرش پر از آتیش بشه .

هر کی فهمید باهام چیکار کرددن برام خون گریه کرد

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

این خوابا چیه واقعا منم هرشب خواب میبینم بابام زنده اس چکارکنم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ازش ناراحت نیستم که ازش متنفرم دلم میخواد هر لحظه قبرش پر از آتیش بشه .هر کی فهمید باهام چیکار کرددن ...

الان ازدواج کردی؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ازش ناراحت نیستم که ازش متنفرم دلم میخواد هر لحظه قبرش پر از آتیش بشه .هر کی فهمید باهام چیکار کرددن ...

دخترجان باور کن ابن ۸ سال داره عذاب میکشه لحظه ای شک نکن  عذابای اون دنیا خیلی سختر از این دنیاس

خیلی عوضی بود خیلی فکر کن برام تو عقد گوشواره بدل خریده بود عیدی آورده بود بعدش خودش گوشواره رو ازم ...

مرور نکن اون خاطراتو. هی به خودت دوباره زخم نزن.

خودش که رفته، کاری کن که خاطراتش هم بره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
هر وقت اون فرش و گاز و ماکروویو و لباسشویی و یخچال و ...برام پس آورد منم براش خیرات میدم

خدا ب دلت آرامش بده ولی بگذر ازش گذشتن ارومنرت می‌کنه مال رفتنی ارزش نداره ارامشت بهم بخوره دلتو بزرگ کن اونم انسان بود هرچند اشتباه کرد و عدالت داد عوض الان زندگیت با همسر بچتدخوبه

آدمایی مثل خودت کابوسن. امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.ا.م.ض.ا

خوشحالم که کابوس یه آدم بی شخصیتی مثل تو هستیم .

سرتون تو آخور خودتون باشه

چون ازش متنفری و نبخشیدیش به خوابت میاد،ببخش و حلالش کن مطمئن باش دیگه به خوابت نمیاد

از ته دلم نمیتونم .بار ها خواستم حلالش کنم

آدمایی مثل خودت کابوسن. امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.ا.م.ض.ا

بذاریم اختلاف سیا.سی یا عقید.تی‌مون باعث نشه همدردی نکنیم با هم. منم از لحاظ سیا.سی متفاوتم باهاش، ولی الان انگار که خواهرم داره درددل میکنه. خواهری که فکرش با من فرق داره.

الهی که دلش آروم بشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
مرور نکن اون خاطراتو. هی به خودت دوباره زخم نزن.خودش که رفته، کاری کن که خاطراتش هم بره.

اصلا تو ذهنم نیست بازم شب خوابشو میبینم