5 ماهه باردارم.... نزدیک یک ماهه فهمیدم شوهرم با یه دختری ک 10سال پیش با هم همکلاس بودن چت میکنه.گوشیه شوهرم و چک کردم و اینو فهمیدم. حتی چتارو مخفی کرده ک من فکر کنم اصلا باهاش کاری نداره چون میدونه من بهش حساسم. خیلی شک بدی بهم وارد شده. چون من و شوهرم همیشه مثال بودیم برای اطرافیان. اصلا باورم نمیشه. خیلی صمیمانه با هم حرف میزنند. استیکرای لب و... عزیزم گفتن و.....
اگ بهش بگم تا آخر عمر بهم بی اعتماد میشه. من گوشیمو یواشکی چک کردم. در حالیکه اصلا هیچ کدوممون چنین قراری با هم نداشتیم ک گوشیای همو چک کنیم. کاملا به هم اعتماد داریم مثلا
چه توضیحی.... اگ بگه چرا رفتی سر گوشیم چی.... اون فکر میکنه من زیاد وارد نیستم اما با یه ترفندی چت مخفی شو باز کردم ک میدونم اگ بفهمه دهنش باز میمونه. اصلا فکر نمیکنه ک شاید چتشو خونده باشم
غیرمستقیم مثلاداستان دونفردیگه که اقامخفی چت میکرده روبگووبعدبگومردفکرمیکرده کارخاصی نمیکنه وبراش مهم نبوده امازنه خیلی غصه میخورده.یامثلابگوازبچه هدی نی نی سایت یکی براش این اتفاق افتاده.شماخودت ازهمه نظرتامینش میکنی؟مشکلی ندارین؟
از الان هروقت گوشی دستشه توهم برو پیشش بشین، بگو عکس و فیلم چی داری یکم نشونم بده بخندیم، بعد از چندبار کم کم گوشیشو تو دست خودت بگیر و عکس و فیلم نگاه کن، کم کم اینو براش عادی کن که تو گوشیش بچرخی،،
اگه هم میخوای ببینی رابطشون درچه حده یه برنامه ریکاوری بزن رو گوشیش ببین عکس چی چی داشته و پاک کرده