2777
2789
عنوان

کمک... با تجربه ها.... کمک

178 بازدید | 17 پست

5 ماهه باردارم.... نزدیک یک ماهه فهمیدم شوهرم با یه دختری ک 10سال پیش با هم همکلاس بودن چت میکنه.گوشیه شوهرم و چک کردم و اینو فهمیدم. حتی چتارو مخفی کرده ک من فکر کنم اصلا باهاش کاری نداره چون میدونه من بهش حساسم. خیلی شک بدی بهم وارد شده. چون من و شوهرم همیشه مثال بودیم برای اطرافیان. اصلا باورم نمیشه. خیلی صمیمانه با هم حرف میزنند. استیکرای لب و... عزیزم گفتن و..... 

چیکار کنم؟ دارم دیوونه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ بهش بگم تا آخر عمر بهم بی اعتماد میشه. من گوشیمو یواشکی چک کردم. در حالیکه اصلا هیچ کدوممون چنین قراری با هم نداشتیم ک گوشیای همو چک کنیم. کاملا به هم اعتماد داریم مثلا

حتما ازش توضیح بخواه

چه توضیحی.... اگ بگه چرا رفتی سر گوشیم چی.... اون فکر میکنه من زیاد وارد نیستم اما با یه ترفندی چت مخفی شو باز کردم ک میدونم اگ بفهمه دهنش باز میمونه. اصلا فکر نمیکنه ک شاید چتشو خونده باشم

اگ بهش بگم تا آخر عمر بهم بی اعتماد میشه. من گوشیمو یواشکی چک کردم. در حالیکه اصلا هیچ کدوممون چنین ...

عزیزم واقعا متاسفم

اما اعتماد زیادی هم به نظرم باعث چنین اتفاقاتی میشع

بهتره این قرار رو بهم بزنید و بگین ک دوست دارین گوشی همو چک کنین

یا رب نظری بر دل خسته ام کن  
چه توضیحی.... اگ بگه چرا رفتی سر گوشیم چی.... اون فکر میکنه من زیاد وارد نیستم اما با یه ترفندی چت م ...

عزیزم ایشون با خانوم چت کرده باید نگران باشه نه شما اینکه شما چرا رفتید گوشیشون رو چک کردید 

شما به این قولی که دادید متعهید آیا ایشون هم به زندگیشون متعهدن؟؟

در جواب بگید حس زنانگیم بهم گفت داری به من خیانت میکنی 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
اگ بهش بگم تا آخر عمر بهم بی اعتماد میشه. من گوشیمو یواشکی چک کردم. در حالیکه اصلا هیچ کدوممون چنین ...

خب بگو اتفاقی رفتم ت گوشیت

چک کردنی درکار نبود مگه تا الان چک کردم؟

بگو همینجوری داشتم نگا میکردم گوشیتو

بعدم سعی کن ی جوری برخورد کنی ک قایمکی ازتو باهاش در ارتباط نباشه مثلا گوشی مخفی نخره یوخ

بگو من باردارم این حق منو بچم نیس😢

غیرمستقیم مثلاداستان دونفردیگه که اقامخفی چت میکرده روبگووبعدبگومردفکرمیکرده کارخاصی نمیکنه وبراش مهم نبوده امازنه خیلی غصه میخورده.یامثلابگوازبچه هدی نی نی سایت یکی براش این اتفاق افتاده.شماخودت ازهمه نظرتامینش میکنی؟مشکلی ندارین؟

از الان هروقت گوشی دستشه توهم برو پیشش بشین، بگو عکس و فیلم چی داری یکم نشونم بده بخندیم، بعد از چندبار کم کم گوشیشو تو دست خودت بگیر و عکس و فیلم نگاه کن، کم کم اینو براش عادی کن که تو گوشیش بچرخی،،

اگه هم میخوای ببینی رابطشون درچه حده یه برنامه ریکاوری بزن رو گوشیش ببین عکس چی چی داشته و پاک کرده

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...