2777
2789

وضعیت مالی خانواده ام روبه پایینه

من با اینکه دانشجوام از دانشگاه وام گرفتم لپ تاپ بخرم

کوله پشتیم تو مترو بندش پاره شد دوختمش

چند روز قبلم دیدم کتونیم پاره شده

حتی گوشی ای که دارم یکی از قدیمی ترین گوشیای سامسونگه که مدیر مدرسه ام تو دوران کرونا برام خرید چون معتقد بود حیفه درس من

هر روز توی دانشگاه فکر هزار و یک چیزم

پول خوابگام

پول غذام

پول کتابام

خدا خیلی این سالا هوامو داشت ولی بازم ما۶نفریم

خونمون روستاس و من تهران دانشجوام

انقدر خسته ام که گاهی به اینایی که دزدی میکنن یا تن فروشی میکنن و... حق میدم

احساس خیلی بدیه که هرروز دغدغه ات پول باشه

من حتی لباس واسه دانشگام میخواستم بخرم پول نوشو نداشتم لباس دسته دوم خریدم

لپ تاپ دسته دوم خریدم با پول دانشگاه

میخوام برم کلاس زبان پولشو ندارم

میخواستمم برم سرکار یا دانشجو قبول نمیکردن یا من تا عصر کلاسم و نمیتونم برم سرکار تازه خوابگاه نمیزاره تا دیروقت بیرون باشی

کی قراره تغییر کنه همه چی

تا کی من صبر کنم

همه جوونیم رفت

خدایا تا کی من با بغض بخوابم،توچه خدایی هستی

هیچ کاری نشد نداره مگر مرگ،فقط مرگ یه ادم قابل تغییر نیس

حق داری، یکی از دغدغه های کشنده در زندگی، بی پولیه...یعنی جرات مریض شدن هم نداری اما با این همه استرس مگه میشه جون سالم به در برد

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ناراحت باشی عزیزم

چون واقعا یکی از بدترین دردهاست

خیلی خیلی هم سخته..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

شما احتمالا فقر نچشیدی

ما هیچوقت پول حروم تو زندگیمون وارد نکردیم

ولی من خیلی خسته ام

واقعا حال روحیم بده

همیشه میخندم ولی فقط خودم میدونم چقد مشکلات داریم

فروشندگی ادمین پیج منشی کار تو کافه رستوران اینطور کارها که نیاز به مدرک خاصی و پول پیش نیست خیلی خوبه 

من یکی میاد خونم تمیز می‌کنه روزی هشتصد میگیره چهار ساعت هم نمیشه کارش 

تا درس ت تمام بشه نیرو خدماتی هم خوبه اگر عار نمیدونی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

نخوندم ولی  با توجه به عنوان تاپیکت نظر میدم ..این‌چه حرفیه به دزدها حق میدم‌..مگه کسی که طلا داره یا موبایل داره سرگنج نشسته ..کلی زحمت کشیده که تونسته چند گرم طلا بخره پس اندازش کنه ..به جای اینکه برن کار کنن میان راحت دسترنج یکیو میزنن میرن ،جدای این مسائل اون ضربه روحی که اون طرف میخوره چی میشه،من خودم نه ماشین داریم نه خونه از خودمون ،اومدن یه تیکه طلا داشتم بردن ،همیشه میگم خرج دوا دکترشون بشه ...واقعا این حرف و نزنین ..تو بدترین روزای زندگیم هیچوقت پول حروم نخوررم ،با لباسایی که داشتم زندگی کردم نداشتم مهم نبود اهل مد و این مسائلم نبودم..تنم سلامت 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
شما احتمالا فقر نچشیدیما هیچوقت پول حروم تو زندگیمون وارد نکردیمولی من خیلی خسته امواقعا حال روحیم ب ...

پستشون حذف کردن، ولی خواستم در جوابش بگم که 

کار سخت باشه ولی در ازاش پولی بدن که خرجت در بیاد اشکال ندارد... الان جوری شده اگه بدون پارتی بری سر کار فقط ازت بیگاری میکشن ، جوری که کرایه راهت هم نمیشه

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

این یعنی حق میدی به کسی که وضعیت مالیش از تو بدتره بیاد لپ تاپت رو بدزده؟ 😐 هر کسی گیر و گرفتاری خودشو داره هر چقدر هم وضعت بد باشه از تو بدتر هم هست هر چقدر هم خوب باشه گیر مالی خودتو داری و چاله های مالیت بزرگتره 

الان از وقتی جنگ شد ما به دلایل امنیتی ممنوع المعامله شدیم رسما یک ریال هم نمیتونیم از شغلی که شش ساله واسش سگ دو زدیم تا به ثمر بشینه و و کل سرمایه مون رو توش ریختیم نمی‌تونیم دربیاریم ولی داریم تلاش می‌کنیم تا دوباره از خاک خودمونو بلند کنیم 

اونم توی شرایطی که همین پارسال یک میلیارد جنس مون رو دزد برد حرفت خیلی بی معنی بود هرگز بی شرفی و بی اخلاقی رو تبلیغ نکن هرگز این جمله ت رو فقط وقتی ضربه کاری از یه دزد بخوری میفهمی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

این یعنی حق میدی به کسی که وضعیت مالیش از تو بدتره بیاد لپ تاپت رو بدزده؟ 😐 هر کسی گیر و گرفتاری خو ...

منظور من فقط جنبه احساسیش بود اصلا جنبه منطقی نداشت

من متاسفم واسه کالاهاتون

شرمنده اگر بد برداشت شده

این یعنی حق میدی به کسی که وضعیت مالیش از تو بدتره بیاد لپ تاپت رو بدزده؟ 😐 هر کسی گیر و گرفتاری خو ...

اینطوری نیس که منطقا حق بدم که

منظورم فاجعه بودن فقر مالی بود

وگرنه خانواده من اگر اهل این پولا بود وضع ما اینطوری نبود

این صرفا جنبه احساسی داشت متاسفم اگه جور دیگه ای برداشت کردین

نخوندم ولی با توجه به عنوان تاپیکت نظر میدم ..این‌چه حرفیه به دزدها حق میدم‌..مگه کسی که طلا داره ی ...

پارسال من باردار بودم که شوهرم خبر داد دزد زده به دفتر کارمون 

همونجا سر جام پان شل شد نشستم دو دستی زدم توی سر خودم 

تصورشو بکنم دو نفری کار کردیم شیفت های سخت . کار پراسترس تحمل کردیم که بکنیمش سرمایه کار ، همه رو اومدن توی نیم ساعت  جارو کردن بردن

یک میلیارد جنس که همه دلاری بود ، از پارسال تا امسال دلار خیلی بالا رفته دیگه ببین چقدر ضرر کردیم 

اون وقت این میگه به دزد حق میدم 😐

با شکم حامله نفرین کردم لحظه به لحظه موقع شیردهی نفرین کردم یک سال گذشته هر بار یادم میاد از عمق جان نفرین میکنم اونام لابد نشستن توی خلوت خودشون گفتن اینا سر گنج نشستن که به خودش حق دادن دزدی کنن دیگه ، به ازای هر سختی ای که میکشم نفرین میکنم الهی سرطان بگیره گلوشونو نتونن یه قلپ آب بخورن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85