2777
2789
عنوان

میخوام پریودم به تعویق بیوفته

73 بازدید | 9 پست

بچه ها من ماه دیگه میخوام برم مسافرت بعد نمیخوام پریود باشم. نمیدونم برای تاخیر پریودیم قرص ال دی بخورم یا قرص مدوکسی پروژسترون؟من  هر وقت که ال دی خوردم بعدش خونریزی شدید داشتم حالا نمیدونم کدومشو بخورم. نظرتون؟کدومش ضررش کمتره

پروژسترون هورمونی برای اینکه بشی  من می‌خوردم تا یکسال تا تنظیم شد قرص ال دی بخور تا یک ماه منم همینم تو مسافرت میخورم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتشون اون خونریزی شدید و درد شدید رو میده

چون پریود وقتی میشی

ضخامت اضافی رحم فرو میریزع

شما عقب وقتی با قرص میندازی

این ضخامت 

هی هر روز بهش اضافه میشه

حساب کن مثلا ۲۱ روزم بهش اضافی کنی

چی میشه؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ممنونم هر شب یه دونه بخورم؟

اره ارسالی شروع می‌کنی هرشب سر موقع یکی تا آخرش تموم شد سه چهار روز بعد میشی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ناباروری نمیاره؟

نه یکبار که ناباروری نمیاره 

مدام استفاده بشه بله