2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رک بهم گفت بیا خونه تکونی کمکم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جاريم حامله است وماه آخرشع،ازاون هاست  چندوقت پيش بين من وخانواده شوهرم دعواراه انداخت اونم ...

این دیگه نوبرشه والا جر دادن حق مسلمه توعه عزیزم البته ببخشید رک گفتم😎

16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞           میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟

عزیزم حتما قبلا یه کاری براش انجام دادی فکرکرده وظیفته که همش شما کار کنی.وقتی کم محلی کنی و بگی دستم بنده و نمیرسم خودش میفهمه.

بعدم این وظیفه شوهرته بگه به خانوم من ربطی نداره خونه تکونی شما.

یه دوستی میگفت هروقت رفتی خونه مادرشوهرت و جاریتم هست تو بشین تا اونا بیان ازت پذیرایی کنن اینجوری احترامت میره بالاتر

این دیگه نوبرشه والا جر دادن حق مسلمه توعه عزیزم البته ببخشید رک گفتم😎

قربونت برم که حقم روبهم گوشزدکردي 

خانم يادش رفتم هفت ماهه بارداربودچه قشقرقي راه انداخت وبين دوتابرادردوقلوروبهم زد

والاپشت تلفن دستم به ننه شوهرنميرسيدوگرنه حتماجرش ميدادم

😤

👚

👢

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍

حالا که نامزدی بگو من خونه ی خودمونم نمیتونم کار کنم و.... بیام خونه ی شما

چون اکثرا دیدم تو نامزدی رفتن کار کردن بعدش شده وظیفه

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

مادر شوهر منم انتظار داره برم کمکش ولی اینروزا اصلا دورو ورشون نمی پلکم و جاخالی میدم. حالا بعدا هم تیکه شو میندازه که فلانی کمکم کرد و فلان کارمو کرد تو هم انشالله فلان موقع میای کمک. ولی کیه که اهمیت بده به این حرفا! واسه خونه خودم میخوام کارگر بگیرم من. هر بار ناغافل گیرش بیفتم کلی ازم کار میکشه یه هفته کمردرد میگیرم

بهش گفتم هروقت خواستی خونه تکونی کنی بهم بگو.و فعلا یه مدت میخوام خونشون آفتابی نشمممم.بلکه خودش انجام بده.خیلی پر رو تشریف داره.یه هفته بود عقد بودم.با چشم و نیش کنایه متوجهم کردن که باید کار کنم.هفته اول عقدم نهار پختم براشون