60الهه مدیر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 246 عنوان مادرشوهرم رک بهم گفت بیا خونه تکونی کمکم کن | مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 106 پست نمیدونم چیکار کنمچطور روش میشه همچین حرفی بهم بزنه؟بین من و جاریم خیلی فرق میزاره.تو دلم میگم برو به همون عروس نازنینت بگو بیاد کمکت.ولی چطور به خودش این اجازه رو میده و میگه موندم 1396/12/14 | 02:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روشنا_74 عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 549 قربونت برم که حقم روبهم گوشزدکردي خانم يادش رفتم هفت ماهه بارداربودچه قشقرقي راه انداخت وبين ... خدانکنه عزیزم پس معلومه از اون عوضیاست توام برو دعوا بنداز بذار بفمه دعوا با زنه پا به ماه یعنی چی حالش جا بیاد 😡😈 16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞 میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟
پپپپپپپپپ عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1284 استارترجونم اونقدره براشون کارکن که وظيفه ات ندونن نه کم نه زياددرحدخودتبگواگه هم بيام بايداون يکي جاري هاهم باشن تنهايي که نميتونم والانميدونم مردم جديداپرروشدن ياماني ني سايتي هاکم جنبه؟؟؟؟؟؟👑🤔👗👢 گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍
liliyom عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 3885 بهش گفتم هروقت خواستی خونه تکونی کنی بهم بگو.و فعلا یه مدت میخوام خونشون آفتابی نشمممم.بلکه خودش انج ... 😐😐😐😐خب معلومه وقتی هفته اول نهار پختی الانم میگه بیا خونه تکونی دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
فائزه_گلی1 عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 776 عجب پر رو هستن بعضی مادر شوهرا. "اخلاق مادرشوهر به فرهنگش برمیگرده" اینو همه یادتون باشه.این ... اخلاقشون ب برخورد عروس برمیگرده . الان دوس داشتم استارتر کنارم بود ی بلایی سرش میاوردم ک هفته اول عقد نهار درست کرده براشون😠😠😠😠 خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز
ملودی۶۵ عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 381 مادر من یبارم به عروسش نگفته این کارو بکن اونو بکن. هر وقتم اومده خونمون گفته تو بشین کار نکن و... خدایا مصلحتت رو شکر
68nazgol عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 1652 بهش گفتم هروقت خواستی خونه تکونی کنی بهم بگو.و فعلا یه مدت میخوام خونشون آفتابی نشمممم.بلکه خودش انج ... اگه یموقع مجبور شدی بری کمک، اونقد خودتو تنبل نشون بده که خودش پشیمون بشه! نری زرنگ بازی و باسلیقه بازی دربیاریا!
ملودی۶۵ عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 381 اخلاقشون ب برخورد عروس برمیگرده . الان دوس داشتم استارتر کنارم بود ی بلایی سرش میاوردم ک هفته اول عق ... 😮😮 خدایا مصلحتت رو شکر
60الهه مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 246 😐😐😐😐 خب معلومه وقتی هفته اول نهار پختی الانم میگه بیا خونه تکونی اصلا دوست نداشتم کار کنم.مجبورم کردن.
پپپپپپپپپ عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1284 خدانکنه عزیزم پس معلومه از اون عوضیاست توام برو دعوا بنداز بذار بفمه دعوا با زنه پا به ماه یع ... نه قربونت برم اون پابه ماهه دعواراه انداختمن که بچه ام بدنيااومده بود گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍
60الهه مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 246 اخلاقشون ب برخورد عروس برمیگرده . الان دوس داشتم استارتر کنارم بود ی بلایی سرش میاوردم ک هفته اول عق ... باور کن خودمم سختم بود.ولی لحظات بودن در کنار همسرمو برام کوفت میکردن.خودشم دختر کوچولو و کم سواد نیستم.دانشجوی دکتری هستم
60الهه مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 246 اگه یموقع مجبور شدی بری کمک، اونقد خودتو تنبل نشون بده که خودش پشیمون بشه! نری زرنگ بازی و باسلیقه ب ... باشه
فائزه_گلی1 عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 776 اصلا دوست نداشتم کار کنم.مجبورم کردن. البته خود منم از این خنگ بازیا درآوردم ک الان خیلی پشیموووونم اما خب بعدا جبرانش کردمالبته بهم ثابت شده کلا از اولش رو ندی بهتره. عادت میکنن ب اخلاقت ولی وسطش ک راهتو تغییر بدی خیلی ناجوره تاعادت کنن خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز
فائزه_گلی1 عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 776 باشه ترکه مادرشوهرت؟ خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز
60الهه مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 246 همه زندگیم مشغول درس خوندن و درس و دانشگاه بودم.هیچ تجربه ای برا مسایل خاله زنکی ندارم.خیلی ناشی ام.این باعث عذابم میشه