2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رک بهم گفت بیا خونه تکونی کمکم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 106 پست
قربونت برم که حقم روبهم گوشزدکردي  خانم يادش رفتم هفت ماهه بارداربودچه قشقرقي راه انداخت وبين ...

خدانکنه عزیزم 

پس معلومه از اون عوضیاست توام برو دعوا بنداز بذار بفمه دعوا با زنه پا به ماه یعنی چی حالش جا بیاد 😡😈

16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞           میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارترجونم اونقدره براشون کارکن که وظيفه ات ندونن نه کم نه زياددرحدخودت

بگواگه هم بيام بايداون يکي جاري هاهم باشن تنهايي که نميتونم 

والانميدونم مردم جديداپرروشدن ياماني ني سايتي هاکم جنبه؟؟؟؟؟؟

👑

🤔

👗

👢

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍
بهش گفتم هروقت خواستی خونه تکونی کنی بهم بگو.و فعلا یه مدت میخوام خونشون آفتابی نشمممم.بلکه خودش انج ...

😐😐😐😐

خب معلومه وقتی هفته اول نهار پختی الانم میگه بیا خونه تکونی

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
عجب پر رو هستن بعضی مادر شوهرا. "اخلاق مادرشوهر به فرهنگش برمیگرده"  اینو همه یادتون باشه.این ...

اخلاقشون ب برخورد عروس برمیگرده . الان دوس داشتم استارتر کنارم بود ی بلایی سرش میاوردم ک هفته اول عقد نهار درست کرده براشون😠😠😠😠

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  
بهش گفتم هروقت خواستی خونه تکونی کنی بهم بگو.و فعلا یه مدت میخوام خونشون آفتابی نشمممم.بلکه خودش انج ...

اگه یموقع مجبور شدی بری کمک، اونقد خودتو تنبل نشون بده که خودش پشیمون بشه! نری زرنگ بازی و باسلیقه بازی دربیاریا! 

خدانکنه عزیزم  پس معلومه از اون عوضیاست توام برو دعوا بنداز بذار بفمه دعوا با زنه پا به ماه یع ...

نه قربونت برم اون پابه ماهه دعواراه انداخت

من که بچه ام بدنيااومده بود

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍
اخلاقشون ب برخورد عروس برمیگرده . الان دوس داشتم استارتر کنارم بود ی بلایی سرش میاوردم ک هفته اول عق ...

باور کن خودمم سختم بود.ولی لحظات بودن در کنار همسرمو برام کوفت میکردن.خودشم دختر کوچولو و کم سواد نیستم.دانشجوی دکتری هستم

اصلا دوست نداشتم کار کنم.مجبورم کردن.

البته خود منم از این خنگ بازیا درآوردم ک الان خیلی پشیموووونم اما خب بعدا جبرانش کردم

البته بهم ثابت شده کلا از اولش رو ندی بهتره. عادت میکنن ب اخلاقت ولی وسطش ک راهتو تغییر بدی خیلی ناجوره تاعادت کنن

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز