2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رک بهم گفت بیا خونه تکونی کمکم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 106 پست
چ فرقى ميزاره بين تو و جاريت مگه؟

هزینه کل مراسم اونو مادرشوهرم داده.برا ما کلا کشیده کنار.همه چی رو دوش شوهرمه.نامزدیم.البته اونا بعدا هزینه هارو تا حدی پس دادن.ولی برا ما هیچ کار نمیکنه.میگه روز مراسمت لباسایی که مراسم پسر بزرگترش پوشیده رو میپوشه.چطور روش میشه موندم

مادرشوهر منم فرق میزاره، اون عروسشو با شوهرش و بچش دوست داره به ما محلی نمیزاره، تو بارداریم یدونه نگفت عروسم چی ویار داری چی هوس کردی برات درست کنم.عین سنگه. در حالی که تمام کارای اونارو همسرم انجام‌میده و کاری هم مثلا اینترنتی یا علمی چیزی داشته باشه به من میگه. فردا نمیدونم چطوری جواب خدارو میده دیگه‌. توام اگه  رفتی کمکش سرسنگین باش زیاد رو  نده بهش، زیاد تو کار نرو.بزار بفهمه.

خدایا مصلحتت رو شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه کل مراسم اونو مادرشوهرم داده.برا ما کلا کشیده کنار.همه چی رو دوش شوهرمه.نامزدیم.البته اونا بعد ...

نامزدی بعد گفته بیا خونه تکونی؟!

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  

من که ب مادرشوهرم چند بار گفتم کارگر بگیر گفت نه و فلان

من خودم گرفتم کارمو کردن

مادرشوهرمم کاراشو خواهر شوهرم کرد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

تو نامزدی گفته🤤🤐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

واااااا تشتکم پرید

من خونه مامان خودم میرم نمیذاره دست بزنم به چیزی چه برسه مادرشوهر.عجب رویی دارن بعضیا

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!
1سال.نامزدم

تو نامزدی ازت توقع داره؟؟

اصلا رو ندیا

من جات بودم میرفتم پیش نامزدم مظلوم نمایی و گریه که خیلی بهم برخورده و... که با مادرش برخورد کنه دیگه همچین اتفاقی نیفته

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم