2777
2789

من ۴ ساله ک ازدواج کردم و بچه ام ندارم!

مدتیه به جدایی فکر میکنم؛ وقتی واقع بینانه به موضوع نگاه میکنم میبینم باید جدا شم، اما وقتی درگیر احساسات ک میشم پشیمون میشم،مثلا امروز بعد چند روز همسرمو دیدم و بعد رفتنش فهمیدم چقدر دلم تنگ شده،واسه خودش واسه خونه،حتی دلمم براش میسوزه از وضعیتی که داره،میدونم خیلی تنهاست و مشکل روحی داره! اما انقدررر همه چیو خراب کرده که میدونم اگه باز بهش برگردم چند وقت بعد دوباره با خودم میگم عجب خریتی کردم،تو همین ۴ سالم اوضاع همین بوده،وقتی باهاش زندگی میکنم ازش بدم میاد و دوسدارم جدا شم اما همینکه فاصله میگیرم دلم تنگ میشه!

شمام همین حسو داشتین؟چطور باهاش کنار اومدین؟😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه...من آخراش حتی دوست نداشتم با هم غذا بخوریم...یا زودتر از اون می خوردم یا می گفتم سیرم و خودت تنهایی غذات رو بخور...حتی در همین حد هم چشم دیدنش رو نداشتم...خب این حسی که میگی وابستگیه از نوع سمیش...وقتی به یه آدم اشتباه وابسته بشی یعنی وابستگی سمی بهش داری اکثر آدما ممکنه درگیرش بشن.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

خیانت کرده ؟

مسئله ام باهاش خیلی زیاده

دائما شغل عوض میکنه و ثبات نداره

مدیریت مالیش صفررره

هیچ برنامه و هدفی برای اینده نداره

خونوادش به شدددت مداخله گرن

خودشم خیلییی عصبیه،همش داد و بیداد میکنه سر هر مسئله کوچیکی،حتی تو جمع و پیش بقیه،همش به خونوادم توهین میکنه باهاشون دشمنی میکنه،همه جا تنها میفرستتم میگه حاضر نیستم ریخت فامیلاتو ببینم

هرکاری میکنه منتشو میزاره سرم

و این دوماهی ک میونمون شکر آله و بهش محل نمیدم تو گوشیش دیدم ک سعی داره با یکی دیگه ارتباط بگیره

به روش اوردم معذرت خواهی اینا کرد ولی دلم باهاش صاف نمیشه

خیلی همه چیو خراب کرده….خیلی

نه...من آخراش حتی دوست نداشتم با هم غذا بخوریم...یا زودتر از اون می خوردم یا می گفتم سیرم و خودت تنه ...

منم تا وقتی خونه بودم همینطور بودم

وقتی میومد خونه حالم بد میشد

دوس نداشتم اصلا ببینمش

ولی همینکه فاصله گرفتم ازش و چند روزیه خونه پدرمم اینطور شدم

خیلی خنده داره ولی بیشتر دلم برای در و دیوار خونه و وسایلا و زندگی مستقلم تنگ میشه تا شخص خودش

سلام عزیزم شما گین اپ خوردین؟نتیجع داد؟

سلام گلم 

اره نتیجه داد اما از ماه دوم دیگه بهم اشتها نمیداد نمیدونم چرا😭چون دوره اش سه ماهه اس

تو همون یک ماهم یه وزن قشنگی بهم داد اما چون دورم کامل نشد برگشت