2777
2789
عنوان

وای بچه ها من هفته پانزده بارداریم شکمم داره ترک میخوره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 87 پست
وزنت چنده؟شما تا هفته ۱۷یا ۲۰اینجورا باید فوقش یعنی پرِ پرش ۲کیلو وزنت زیاد بشه حواست باشه ک دچار ا ...

من قبل بارداری ۵۸ بودم الان هفته پیش وزن گرفت ماما 

۶۱ ونیم شده بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمشو شنیده بودم گذاشته بودم ی کم ماهم رفت بالا بخرم بزنم۴ چقدر گرونه 🫤 حالا ولی انشالله میگیرم میز ...

نه دیر نکن من چون ترک نداشتم از ماه سوم استفاده کردم

حتما بخر حجمش خیلی زیاده

هر شب بزن 

بعد حواست باشه از جای مطمئن بخری اصلشو بدن 

من عید خریدم از عبدل آباد ۲۸۰۰ قیمت اصلش ۳۲۰۰ بود من خرید زیاد کردم تخفیف گرفتم

همون اول بارداری آزمایش دادم خوب آزمایشم الان لازمه باز آزمایش بدم؟؟

من دو تا بچه دارم و برای هر دو دیابت بارداری گرفتم، مثل شما کلا در حال خوردن بودم و یه کم می‌گذشت چیزی نمیخوردم واقعا ضعف میکردم، خیلی احساس خستگی میکردم و ادرار زیاد و زود به زود، حتما یه تست قند بده خیالت راحت بشه، از این ها هم که یه قطره خون میگیرن جوابش درست درمیاد لازم نیست حتما با سرنگ بکشن

من دو تا بچه دارم و برای هر دو دیابت بارداری گرفتم، مثل شما کلا در حال خوردن بودم و یه کم می‌گذشت چی ...

خود جفت جنین باعث اختلال تو کار انسولین میشه و ممکنه مادر دیابت بگیره 

علائمی که گفتید همه علائم قند بالاس

خود جفت جنین باعث اختلال تو کار انسولین میشه و ممکنه مادر دیابت بگیره علائمی که گفتید همه علائم قند ...

بله درسته هم برنامه رژیم غذایی بهم داده بودن و هم انسولین تزریق میکردم، اوایل نمیدونستم دلیل پرخوری و بیحالیم چیه تا اینکه دیگه دکتر آزمایش نوشت

بله درسته هم برنامه رژیم غذایی بهم داده بودن و هم انسولین تزریق میکردم، اوایل نمیدونستم دلیل پرخوری ...

من خودم چون میدونم خودبخود قبل بارداریم مقاومت انسولینی داشتم 

الان خیلی رعایت میکنم حتی تو میوه خوردن دیگ نمیدونم چی بشه ایشالا که نگیرم 

من خودم چون میدونم خودبخود قبل بارداریم مقاومت انسولینی داشتم الان خیلی رعایت میکنم حتی تو میوه خورد ...

به من گفت برنج، سیب زمینی و ماکارونی نخورم، نان اندازه یه کف دست در روز، شیرینی اصلا حتی خرما، چند ماه غذای من شده بود نان، ماست و خیار، میوه، تا شش ماه که شد دکترم گفت دیگه هر چی دوست داری بخور انسولین که میزدم دوزش بیشتر کرد، بچه دومم هم همون دکترم بود چون می‌شناخت از همون اول انسولین تزریق کرد، بعد از زایمان به حالت نرمال برمیگشت