دنبال هر کار و حرفه ای که میرم بهم میگه نه من دانشجو کامپیوترم باید یکم بلد باشم رفتم کلاس icdl میگه بیخودیه نمیدونی پولتو چجور خرج کنی میگم برم فتوشاپ میگه نه برا چیته میگم برنامه نویسی کار کنم میگه دانشگاه یادتون میدن آشپزی یاد بگیر دو روز دیگه شوهر کردی نگن بلد نی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی عاشق اشپزیم ولی اگه یه مرد بگه جای زن تو اشپزخونست 😖😖
بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست
واسه همین اخلاقا از مردا بدم میادیعنی عاشق اشپزیم ولی اگه یه مرد بگه جای زن تو اشپزخونست 😖😖
من هوشم خیلی خوبه همه استادا بهم میگن تا یک چیز و یبار ببینم یادش میگیرم بعد واقعا اذیتم هزینه ای میخوام کنم دلم نمیخواد التماس کنم پول بهم بدید دوست دارم زودتر یاد بگیرم از طریق دور کاری به پول برسم حتی کم
من هوشم خیلی خوبه همه استادا بهم میگن تا یک چیز و یبار ببینم یادش میگیرم بعد واقعا اذیتم هزینه ای می ...
اره اگه دانشجوییت تموم شه و برنامه نویسی یاد نگیری بنظرم واقعا حیفه ای سی دی ال که برای شما اب خوردنه
بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست
اره اگه دانشجوییت تموم شه و برنامه نویسی یاد نگیری بنظرم واقعا حیفه ای سی دی ال که برای شما اب خوردن ...
آره برا مدرکش رفتم والا ۴/۵۰۰ میگرفتن کلاسا بعد مدرک خالی ۲/۲۵۰ بعد من تو هفته که دوره ها اف بود ثبت نام کردم کلاسا رو ۲/۳۰۰ گفتم که کاریه هم ی چیزی یاد میگیرم اگه بلد هم نیستم هم مدرک میگیرم
اونم بش میگه بنده خدا ولی حرف حرف خودشه امشب اعتراض کردم میخواست بزنم
پدر منم خیلی حساس بود به رفت و امد مون تا قبل اینکه بیاد خونه باید خونه میبودیم قشنگ درکت میکنم خواهرم بزور میرفت سر کار میجنگید بعدش که به درامد رسید بابام از حساسیتاش کم شد فهمید خونه موندن فایده ای نداره