naziiisaremii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 119 عنوان ازدواج دوم 331 بازدید | 48 پست بچه ها کیا ازدواج دوم کردن؟؟!چطوریه بهتر یا بدتر ؟؟؟ 1404/06/15 | 22:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naziiisaremii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 119 عالی توروخدا برام بگو چطوری ازدواج کردی سنتی یا دوستانه همسرت خوبه راضی هستی؟؟طعنه و تیکه نمیگه بهت ک تو بار دوم ازدواج کردی و .....من عقد کردم جدا شدم همش میگم ازدواج دومم نکنه بدتر بشه نکنه بعدی بدتر باشه
naziiisaremii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 119 همیشه میگن ازدواج دوم عالیهمن خودم چندتایی دیدم جدی؟؟؟من خیلی می ترسم همش فکر میکنم بعدی هم مثل اولی بد از آب دربیاید می ترسم کسی نیاد خواستگاریم
نازیمحمد عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 1577 توروخدا برام بگو چطوری ازدواج کردی سنتی یا دوستانه همسرت خوبه راضی هستی؟؟طعنه و تیکه نمیگه بهت ک تو ... ن ولا من نامزد داشتم دوسال خب مشکل از خودش بود الکی گیر میداد جدا شدیمبعد چندماهش از یکی خوشم اومد اونم همینطور بعد عقد کردیم چندروزه نشد ازدواج کردیمالانم۶ساله باهمیم مشکلم نداریم❤️
حلواپز عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 6187 جدی؟؟؟من خیلی می ترسم همش فکر میکنم بعدی هم مثل اولی بد از آب دربیاید می ترسم کسی نیاد خواستگاریم با چشم باز بدون ترس از تنهایی و قضاوت ها انتخاب کنانشاا... که انتخاب و ازدواج عالی داری
naziiisaremii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 119 ن ولا من نامزد داشتم دوسال خب مشکل از خودش بود الکی گیر میداد جدا شدیمبعد چندماهش از یکی خوشم اومد ا ... خوشبحالت انشالله خوشبخت بشی من کسی نیومده خواستگاریم هنوز کیسی ندارم دوست دارم ازدواج کنم دوباره متاهلی خیلی قشنگه ولی نامزد اولم انقد اذیتم کرد ک نگو واقعا مشکل داشت
naziiisaremii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 119 با چشم باز بدون ترس از تنهایی و قضاوت ها انتخاب کنانشاا... که انتخاب و ازدواج عالی داری مرسی عزیزم انشالله 🥲🥺خیلی دوست دارم ازدواج کنم دوباره
نازیمحمد عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 1577 خوشبحالت انشالله خوشبخت بشی من کسی نیومده خواستگاریم هنوز کیسی ندارم دوست دارم ازدواج کنم دوباره متا ... قربونتدرکت میکنم عزیزمانشالله واست آدم خوبی پیدا میشه نگران نباش❤️
naziiisaremii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 119 قربونتدرکت میکنم عزیزمانشالله واست آدم خوبی پیدا میشه نگران نباش❤️ انشالله ❤️🥺
naziiisaremii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 119 قربونتدرکت میکنم عزیزمانشالله واست آدم خوبی پیدا میشه نگران نباش❤️ من همش می ترسم با آدم مناسبی ازدواج نکنم و بعد ازدواج همش تیکه و طعنه بشنوم از خودشو خانوادش
نازیمحمد عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 1577 من همش می ترسم با آدم مناسبی ازدواج نکنم و بعد ازدواج همش تیکه و طعنه بشنوم از خودشو خانوادش منم مثل خودت فکر میکردمنگران نباش جانم خدابزرگه