2777
2789

در حد فیلن دیدن بدون نیاز به زیرنویس حداقل

میرم توی یوتیوب، هرچی دوره خفنه و یا موضوعات جالب، آموزش ها و... همشون زبان انگلیسی هستن .

تو یوتیوب فارسی و کلا فضای فارسی واقعا خیلی کمتر پیش میاد چیز بدرد بخوری باشه

و یا کپی شدن از موضوعات انگلیسی مثلا همین مدگل خودش از فیلمای تئوری خارجی یوتیوب کمی میکرد، تقریبا تمام یوتیوبر ها هم ورژن فارسی شده یه یوتیوبر معروفن. 

خودمم دارم زبان میخونم تازه شروع کردم ابتدایی بلدم

ولی واقعا خیلی حس بدی داره همچین چیزای خفنی باشه ولی تو نتونستی استفاده کنی، انواع دوره ها و آموزش ها، آموزش هرچیزی که بخواین به معنای واقعی کلمه، توی یوتیوب هست ولی یا به زبان انگلیسی یا اسپانیایی

واقعا اگه انگلیسی رو بلد باشین دیگه اصلا وارد بخش فارسی هیچ چیزی نمیشین

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درست میگی 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

من کامله کامل بلدم الانم دارم المانی میخونم 

بخون ادامه بده خیلی لذت بخشه خیلی

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

درسته تایید میکنم ، کلا مدیای زبان انگلیسی قوی تره

اصلا همه چی

نکنه اینجاست

همه کسایی که معروفن دارن انگلیسی محتوا میسازن

اینقدر یوتیوبر چینی ژاپنی و.. هست که محتوای فوق خفن دارن ولی انگلیسیه یعنی باید انگلیسی رو بیشتر از متوسط بلد باشی تا بتونی استفاده کنی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من کامله کامل بلدم الانم دارم المانی میخونم بخون ادامه بده خیلی لذت بخشه خیلی

✨️😍😍😍

دمتگرم

موفق باشی

اصلا عالیه چند زبان بلد باشی

من خودم حتما انگلیسی رو میخوام یاد بگیرم

کاملاً باهات موافقم منم وقتی کامل به انگلیسی مسلط شدم دیگه عملاً سمت محتوای فارسی نرفتم.

دقیقه‌به‌دقیقه‌ای که واسه زبان وقت بذاری صد برابرشو پس میگیری.

"👩🏻‍⚕️📚☕"

✨️😍😍😍دمتگرمموفق باشیاصلا عالیه چند زبان بلد باشیمن خودم حتما انگلیسی رو میخوام یاد بگیرم

شروع کن عشقم سوالی هم داشتی میتونی ازم بپرسی

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

اصلا همه چینکنه اینجاستهمه کسایی که معروفن دارن انگلیسی محتوا میسازناینقدر یوتیوبر چینی ژاپنی و.. هس ...

دقیقا ، و اینکه چیزی که خیلی مهمه اینه به انگلسی صحبت کنی ، من مدرکمو گرفتم و زبانو تموم کردم ولی خیلی وقته صحبت نکردم زبونم میگیره روان نیستم 

ولی تو زمینه فهم ویدیو کامل اوکیم

توصیه ام بهت به عنوان زبان آموز اینه فیلم زیاد ببین ، زیاد صحبت کن ، لغتنامه بنویس 

عزیزم کلاس رفتی یاخودخوان یادگرفتی؟

کلا از ۶ سالگی کلاس میرفتم یاد گرفتم 

بعد شوهر دختر خالم هم انگلیس زبانه حدود دو سال ایران بود برای کار با اون خیلی حرف میزدم کمکم کرد 

عاااشق زبانم من🥲🥲اصلا بلد بودنشو پراز اعتماد ب نفسِواقعا فووق العادس

دقیقا

هرچی میگردم

چه توی اینستاگرام فارسی چه یوتیوب 

به غیر از چرتو پرت هیچی

نیست

یا دوره های خارجی رو ترجمه‌ کردن دارن میفروشن