2777
2789
عنوان

واقعا خوش به حال کسایی که انگیسی رو بلدن

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 33 پست
دقیقا ، و اینکه چیزی که خیلی مهمه اینه به انگلسی صحبت کنی ، من مدرکمو گرفتم و زبانو تموم کردم ولی خی ...

ممنونم😍🩷

موفق باشی

حتما تمرین کن بازم

واقعا عالیه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

شروع کن عشقم سوالی هم داشتی میتونی ازم بپرسی

ممنونم گلم🩷

منبع  زبان انگلیسی می‌شناسی برای متوسط به پایین

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته، من کلا به جز آشپزی ایرانی، هیچ کانال یوتیوب ایرانی نميرم. هم تنوع خیلی بیشتر هست و هم کیفیت و محتوا بهتره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
کلا از ۶ سالگی کلاس میرفتم یاد گرفتم بعد شوهر دختر خالم هم انگلیس زبانه حدود دو سال ایران بود برای ک ...

همیشه بدرخشی عزیزدلم. گلم یعنی من خودم بدون کلاس تلاش کنم نمیشه؟ باکتاب خریدن وپی دی اف وفیلم وانیمیشن؟ 

دقیقاهرچی میگردمچه توی اینستاگرام فارسی چه یوتیوب به غیر از چرتو پرت هیچینیستیا دوره های خارجی رو تر ...

منم دلم میخاد یجای خوب کلاس ثبت نام گفتم

این دوماه بگذره

مهر برم دانشگاه مترجمی ثبت نام کنم

منم دلم میخاد یجای خوب کلاس ثبت نام گفتماین دوماه بگذرهمهر برم دانشگاه مترجمی ثبت نام کنم

حتما برو

بهترین کاریه که میتونی انجام بدی

درسته، من کلا به جز آشپزی ایرانی، هیچ کانال یوتیوب ایرانی نميرم. هم تنوع خیلی بیشتر هست و هم کیفیت و ...

دقیقا

محتوای درست حسابی بسیار کمه متاسفانه تو بخش فارسی

۴ساله یوتیوبم راحت بالای ۸۰درصد محتوای بدرد نخور و مسخره بازی

حتما بروبهترین کاریه که میتونی انجام بدی

اره واقعا خیلی خوبه

حتی اینده شغلی هم نداشته باشه بازم برا ادم خوبه

اصلا دیگ یجوری شده ک زبان انگلیسی بیشتراز زبان مادریمون داره بدردمون میخوره و میشه ازش کسب درامد کرد

دقیقامحتوای درست حسابی بسیار کمه متاسفانه تو بخش فارسی۴ساله یوتیوبم راحت بالای ۸۰درصد محتوای بدرد نخ ...

همین طوره. یا حتی آموزشی باشه، معمولا کوتاه و ناکامل هست. 

منم خیلی دوسدارم یادبگیرم ومسلط بشم تازه شروع کردم چون خیلی وقته از درس ودانشگاه فاصله گرفتم ازصفرشر ...

موفق باشی😍

بهترین کار رو انجام میدی.

سنشم و زمانشم اصلا مهم نیست

بخدا من انگلیسی فول بودم حتی نی نی سایتم ول میکردم چون هزارتا سایت بهتر از اینجا هست که خارجین 

اره واقعا خیلی خوبهحتی اینده شغلی هم نداشته باشه بازم برا ادم خوبهاصلا دیگ یجوری شده ک زبان انگلیسی ...

دقیقا

واقعا خیلی مهمه

حتی اگه زبان انگلیسی رو کامل بلد باشی خیلی راحت تر میشه زبان دوم رو یاد گرفت چون میتونی آموزش همون زبان رو به انگلیسی از یوتیوب یاد بگیری

موفق باشی😍بهترین کار رو انجام میدی.سنشم و زمانشم اصلا مهم نیستبخدا من انگلیسی فول بودم حتی نی نی سا ...

ممنون عزیزدلم همچنین. دقیقا همینطوره با اینکه تازه شروع کردم همش باخودم چیزایی ک یادگرفتم انگلیسی حرف میزنم جملات ساده وخیلی حس خوبی دارن

همین طوره. یا حتی آموزشی باشه، معمولا کوتاه و ناکامل هست.

دقیقا درست گفتی

من خودم چند بار خواستم آموزش بافتنی و یا نقاشی به زبان فارسی پیدا کنم

یا پولی بودن و یا ناقص

که دقیقا بهترش به زبان انگلیسی و رایگان بوده

ممنون عزیزدلم همچنین. دقیقا همینطوره با اینکه تازه شروع کردم همش باخودم چیزایی ک یادگرفتم انگلیسی حر ...

🌿🩷✨️

عالیه

تو ۲سال با تلاش مطمئن باشید خیلی راحت میتونی فیلم و انواع آموزش هارو رایگان و به زبان انگلیسی ببینی

دقیقا درست گفتیمن خودم چند بار خواستم آموزش بافتنی و یا نقاشی به زبان فارسی پیدا کنمیا پولی بودن و ی ...

می تونید برای یادگرفتن انگلیسی، از همین کانالهای انگلیسی زبان استفاده کنید. تلفظها هم مطمئن هستید درست هستند