2777
2789
عنوان

کسی هست ازدواج نکرده باشه

170 بازدید | 15 پست

کسی هست سنش بالا باشه و ازدواج نکرده باشه؟ منظورم به تصمیم خودتون ازدواج نکرده باشینا, راضی هستین به مجردی؟

من ۲۵سالمه اصلا تمایلی به ازدواج ندارم اصلا نمیتونم تحمل کنم یه نفرو همش کنارم باشه تو همه چیز مشترک باشیم اصلا حوصله خودمم ندارم

ولی همه میگن نه پشیمون میشی 

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

الان سن خوبیه واسش بنظرم

چرا نمیری تراپی 

بهت کمک میکنه بنظرم

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

از یک طرف هراس از ازدواج و این مردا نافهم شهوتی دارم

یک طرفم نمیتونم تا اخر عمر پیش پدر و مادرم بمونم ۵ دیقه رفتم بیرون کچلم کردن نمیرم بیرون هم یک وضعی

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

اگه یوقتی خواستی ازدواج کنی اول باد روانشناس بری و مشکلتو حل کنی عزیزم 

وگرنه هم خودتو اذیت میکنی و هم طرفتو

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
مجردی سختهاز یه سنی به بعد سخت ترم میشه بهرحال نیاز به همدم و همراه داری هرچقدرم خوش بگذرونی

خب همدم دارم ولی ازدواج نکنیم

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

مناز یک طرف هراس از ازدواج و این مردا نافهم شهوتی دارمیک طرفم نمیتونم تا اخر عمر پیش پدر و مادرم بمو ...

ادم اگه نخواد ازدواج کنه هم بنظرم نباید پیش پدر و مادر باشه

استقلال داشتن خیلی خوبه که نخوای جواب پس بدی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

من 27 سالمه

تا حالا خواستگاری که مدنظرم باشه نداشتم

حالا من خیلی ازدواج دوس دارم، همه اطرافیانم میگن نه نباید از ازدواج خوشت بیاد اصلا چیز خوبی نیست

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
ادم اگه نخواد ازدواج کنه هم بنظرم نباید پیش پدر و مادر باشهاستقلال داشتن خیلی خوبه که نخوای جواب پس ...

بله اینم هست آدم نمیتونه تا اخر عمرش هم پیش پدر و مادرش بمونه ولی چ میشه کرد

مخصوصا پدر و مادری مثل مال من بی حوصله و عصبی ان

همش نق میزنن گیر میدن خودم حوصله خودم ندارم توی بی پولی و نداری باید اینم باشه وضعم 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

۳۱ شدم و با اینکه میدونم بیش‌تر ازینم به تعویق بیوفته خوب نیست اما...اصلا انگار نه انگار!! خانواده گیر میدن اما واقعا لازم ندارم الان...!! 

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بله اینم هست آدم نمیتونه تا اخر عمرش هم پیش پدر و مادرش بمونه ولی چ میشه کردمخصوصا پدر و مادری مثل م ...

هممون به نوعی مشکلاتی داریم عزیزم، هیچکسی هم نیست که از خانواده ش اسیب ندیده باشه

سعی کن رها باشی و چیزی روت تاثیر نذاره که بیشتر از اینا اذیت بشی

راضی؟

از مجردی بله 

من همین امشب اراده کنم میتونم ازدواج کنم، همیشه خواستگار دارم، ولی مشکل اینجاست از دانشگاه هایی که تحصیل کردم راضی نیستم و همه اش حس میکنم کاش میشد برگردم عقب و یه جای سطح بالا درس میخوندم، دانشگاه دولتی درس خوندم ولی سطح پایین، طوری که پارسال دکتری قبول شدم دیگه نرفتم و این فکرها اذیتم میکنه، من عاشق محیط های علمی و سطح بالا هستم و متاسفانه دیگه سنم رفته بالا...