2777
2789

یه جا دعوت بودیم 

من  گفتم خوب برید سراغ اصل مطلب چون دیر شده بود 

عموم یه دفعه گفت تو ساکت شو خودمون میدونیم ولی من جوابشو ندادم بااینکه کلی غصه خوردم

فرداش بجای اینکه من گله کنم اومد باز شروع کرد که تونباید تذکر میدادی  بزرگترا بودن تو منو کوچیک کردی و از این حرفا

باز فرداش رفتم بوسش کردم ک همخ چی تموم بشه اما ولکن نیست

درصورتیکه بزرگتر یه بابام بود و یه پدر خانمش ک هم سن بابامه

الان جای اینکه من ناراحت باشم اون ناراحته 

بنظرتون باید چطور رفتار کنم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه سمتش نرو کلا

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

خب کارشما اشتباه بوده

چرا؟

خوب ما دعوت بودیم درمورد قضیه ای ک ب خانواده ی من مربوط بوده

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

نباید عذرخواهی میکردی و معلومه بار اولت نبوده که نظر دادی و اینجا خودشو خالی کرده

دقیقا 

بخاطر زنش از من کینه داره  چون من جوابشو میدم

بهش بگو همین که ازت عذرخواهی کردم اما نبخشیدی،یعنی بزرگتر نبودی

اون تو جمع حال منو گرفت

دقیقا بخاطر زنش از من کینه داره چون من جوابشو میدم

یه جوری رفتار کن که انگار همه چی به یه ورته... بها به رفتارهای اینجوری نده هر واکنش تو پاداشه برای بیشتر نشون دادن رفتارش

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠