2777
2789
عنوان

توی یه جمعی بودیم عموم نذاشت حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 26 پست
اگه بحث به شما ربطی نداشته واقعا بهتر بود چیزی نمیگفتی اما چیز بدیم نگفتی که ناراحت بشن

بحث در مورد خانواده ی من بود یعنی منم ب عنوان دختر خانواده دعوت بودم ک نظر بدم اما اون کلا شخصیتی داره که از زنش و پدرزنش خیلی حساب میبره میگه اونا بودن توچرا گفتی شروع کنید

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث در مورد خانواده ی من بود یعنی منم ب عنوان دختر خانواده دعوت بودم ک نظر بدم اما اون کلا شخصیتی دا ...

بگو چون دوست داشتم زودتر مشکلات حل بشه 

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

به نظرم بد باهات حرف زده و اشتباه کردی که رفتی عذرخواهی

تقصیر بابام شد ک رفتم عذر خواهی 

گفت ناراحته 

باابنکه اون منو نازاحت کرد 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

یه جوری رفتار کن که انگار همه چی به یه ورته... بها به رفتارهای اینجوری نده هر واکنش تو پاداشه برای ب ...

یعنی میگی مثل سابق با خودشو زنش بگو بخند کنم؟

تصمیم گرفته بودم قطع رابطه کنم بدون اینکخ دلیلشو ب فامیل بگم

یعنی میگی مثل سابق با خودشو زنش بگو بخند کنم؟تصمیم گرفته بودم قطع رابطه کنم بدون اینکخ دلیلشو ب فامی ...

قطع رابطه کن ادمای سمی رو کلا پاک کن بخاطر احترام به روح و روان خودت

لایک نفرمایید با تشکر

هیچی به این عمو نگو و سعی کن هر حرفی زد رو نشنیده بگیری.....بگو عمو اخلاق شما مناسب نیست و میترسم از ...

باهاش قطع رابطه کنم ؟

تصمیم داشتم دیگه خونش نرم 

این بار چندمه تو جمع حالمو میگیره

باهاش قطع رابطه کنم ؟تصمیم داشتم دیگه خونش نرم این بار چندمه تو جمع حالمو میگیره

عمو باید اونقدر باوقار باشه آدم حال کنه...باید طوری رفتار کنه آدم شرمنده اخلاق قشنگش بشه....اینا روبهش گوشزد کن...