2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اولویت با سکه تمام هست بعد طلای آب شده و مستعمل ربع سکه و نیم سکه جالب نیست

والله من از سال ۹۱ همیشه کم کم طلا میخریدم هیچ وقتم ضرر نکردم باهاش خونه خریدم طلا هیچ وقت ضرر نیست حالا چه طلا کم اجرت یا طلا نو 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
والله من از سال ۹۱ همیشه کم کم طلا میخریدم هیچ وقتم ضرر نکردم باهاش خونه خریدم طلا هیچ وقت ضرر نیست ...

نه گلم نمیگم بی ارزشه طلا و سکه همیشه بهترین سرمایه هست میگم بین طلا و سکه اولویت با سکه هست 

نه گلم نمیگم بی ارزشه طلا و سکه همیشه بهترین سرمایه هست میگم بین طلا و سکه اولویت با سکه هست

ولی من هیچ وقت سکه نخریدم نمیدونم چه جوریه ولی طلا واقعا ارزش داره خریدنش شده یه دو گرمی 

ولی من هیچ وقت سکه نخریدم نمیدونم چه جوریه ولی طلا واقعا ارزش داره خریدنش شده یه دو گرمی

باشه عزیز هرچی دوست داری شما بخر منکه مجبورت نکردم یا نگفتم کار شما اشتباه هست من میگم تمام بازاری ها میگن سکه بخرید بعد طلای آب شده و مستعمل 

باشه عزیز هرچی دوست داری شما بخر منکه مجبورت نکردم یا نگفتم کار شما اشتباه هست من میگم تمام بازاری ه ...

بسم الله😂😂😂😂😂

من گفتم سکه نخریدم تا حالا نمیدونم چه جوریه ضرر و زیانش این دیگه ناراحتی نداره اونایی که داشتن میدونن باز 

فرقی نداره سکه‌و‌طلا یکیه سودش 

ولی سکه هر از گاهی حباب می‌کنه اون موقع قیمتش از طلا بهتر میشع

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟