روزگارتلخ2 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1671 عنوان برای پس انداز یکساله طلا بهتره یا سکه 62 بازدید | 10 پست کدومش سود بیشتری میده ؟؟؟تو باز زمانی یک تا دوسال 1404/04/29 | 18:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلسا۸۹۰۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6344 طلا خیلی عالیه ❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
گندم__بانو عضویت: 1404/02/24 تعداد پست: 1406 طلا خیلی عالیه نه عزیزم اولویت با سکه تمام هست بعد طلای آب شده و مستعمل ربع سکه و نیم سکه جالب نیست
دلسا۸۹۰۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6344 نه عزیزم اولویت با سکه تمام هست بعد طلای آب شده و مستعمل ربع سکه و نیم سکه جالب نیست والله من از سال ۹۱ همیشه کم کم طلا میخریدم هیچ وقتم ضرر نکردم باهاش خونه خریدم طلا هیچ وقت ضرر نیست حالا چه طلا کم اجرت یا طلا نو ❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
گندم__بانو عضویت: 1404/02/24 تعداد پست: 1406 والله من از سال ۹۱ همیشه کم کم طلا میخریدم هیچ وقتم ضرر نکردم باهاش خونه خریدم طلا هیچ وقت ضرر نیست ... نه گلم نمیگم بی ارزشه طلا و سکه همیشه بهترین سرمایه هست میگم بین طلا و سکه اولویت با سکه هست
دلسا۸۹۰۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6344 نه گلم نمیگم بی ارزشه طلا و سکه همیشه بهترین سرمایه هست میگم بین طلا و سکه اولویت با سکه هست ولی من هیچ وقت سکه نخریدم نمیدونم چه جوریه ولی طلا واقعا ارزش داره خریدنش شده یه دو گرمی ❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
گندم__بانو عضویت: 1404/02/24 تعداد پست: 1406 ولی من هیچ وقت سکه نخریدم نمیدونم چه جوریه ولی طلا واقعا ارزش داره خریدنش شده یه دو گرمی باشه عزیز هرچی دوست داری شما بخر منکه مجبورت نکردم یا نگفتم کار شما اشتباه هست من میگم تمام بازاری ها میگن سکه بخرید بعد طلای آب شده و مستعمل
دلسا۸۹۰۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6344 باشه عزیز هرچی دوست داری شما بخر منکه مجبورت نکردم یا نگفتم کار شما اشتباه هست من میگم تمام بازاری ه ... بسم الله😂😂😂😂😂من گفتم سکه نخریدم تا حالا نمیدونم چه جوریه ضرر و زیانش این دیگه ناراحتی نداره اونایی که داشتن میدونن باز ❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
خوشگل_همسرم_هستممممم عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 1969 فرقی نداره سکهوطلا یکیه سودش ولی سکه هر از گاهی حباب میکنه اون موقع قیمتش از طلا بهتر میشع ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶♀️🚶♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟