2777
2789

یعنی تو کل پوستم اصلا حوش نداشت بعد ی رور یکی از همکلاسیام ک چشاش خیلی شور بوده برگشت گف خوش بحالت پوستت چقدر صافه و تمیزه ینی از همون فرداش یدونه جوش گنده زدم بین ابروهام

الانم پیشونیم همش جوشه روی خط ریش میگین چی میگن ب اون موهای اضافه اونجامم پر از جوشه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم میزنم ضد افتابم داره ولی اصل نیستنمیدونم چ ضد افتاب خوبی بگیرم ک جوش نزنم و رنگی هم باشه

نه منظورم اینه چیز جدید نزدی؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
نه چ چیزی مثلا

مثلاً من چند وقت آلوورا میزدم به صورت یکهو صورتم پر جوش شد، ولی چند روز بعدش به قدر صاف و شفاف شد که نگم برات

فکر کنم آلوورا باعث شد اول جوش های زیر پوستی بریزه بیرون و بعد صورتم صاف شد

کرمشو زدین؟از کجا میتونم تهیش کنم؟

ببین الان صورتت جوش زده استفاده نکن شاید حساسیت بده

برای جوشت محلول کلیندامایسین استفاده کن ۳ـ۴ روزه صورتت خوب میشه 

بعد الوورا استفاده کن 

آلوورا رو‌من از عطاری می گیرم یک برگش ۲۵ هزار تومان میشه 

یک لایه نازک ازش ببر، ژل داخلش رو بمال به صورتت 

بعد چند ساعت هم بشور 

اوایل ممکنه یکم صورتت پوست پوست بشه یا جوش های زیر پوستت بریزه بیرون ولی بعد چند هفته اثرش رو میبینی

ببین الان صورتت جوش زده استفاده نکن شاید حساسیت بدهبرای جوشت محلول کلیندامایسین استفاده کن ۳ـ۴ روزه ...

مرسی عزیزم

الان تو صورتم فقط پیشونیم جوش های زیر پوستی داره نیاز ب محلول هست؟ یا همون از الوورا استفاده کنم

مرسی عزیزمالان تو صورتم فقط پیشونیم جوش های زیر پوستی داره نیاز ب محلول هست؟ یا همون از الوورا استفا ...

به نظرم محلول رو بخر بذار تو خونه داشته باشی

هر وقت صورتت جوش زده یکم با پنبه بمال روش