2777
2789

سلام 

بچه ها پدرشوهر من آدم به شدتتتت سرمایه داریه هم ماهانه زیاد از اجاره مغازه ها هم ملک و املاک زیادی داره 

همسر منم شکر خدا وضعیت متوسط رو ب بالایی داره و حتی کوچیک ترین کمکی از پدرش تا ب امروز نگرفته 

ما تازه عروسی کردیم ، چند بار پدرشوهرم به بهونه های مختلف از همسر من پول گرفته و بهش پس نداده مثلا صد ملیون دویس ملیون 

چیزی نگفتیم چون اگ میگفتیم پس بده داد و بیداد را میندازن پس کی‌میخاید به درد بخورید و فلان 

حالا یه ملکش به مشکل خورده باید یه سکه تمام به وکیل میداد ، همسر منم از یکی از دوستاش براش گرف 

امروز صب به همسر من گفته پول اونو تو بده بعد از مغازه ها که میخان تمدید کنن اجاره هارو پولتو بگیر ولی میدونیم ک پس نمیده باز 

همسر خودمم خیلی ناراحته و میگه چی بگم بهش چند بار گفته ندارم گفته مگ میخام مالتو بخورم و اینا

من چیکار کنم ب نظرتون ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چی کار میتونی بکنی آخهبشین نظاره گر باش

اخه این پولا حق زندگی منم هست 

چرا من باید جم کنم که تهش بدیم ب اون 

بخدا اگ وضعیت بدی داشت میگفتم عب نداره 

دویس ملیون پس انداز ما رو گرفت ک با بدبختی جم کرده بودیم که ویلای شمالشو تکمیل کنه ، بهشم میگیم میکه آخر این ملکا مال شماست دیگ 

شما به بهونه خرید ملک جدید یا ماشین جدید چند برابرش رو از قرض بگیرید

همسرم زیر بار نمیره ، میگه از فردا هرجا بشینه میخاد بگه من بهشون دادم 

اخه این اخلاق و داره که هر جا بشینه منت بزاره 

نزدیکای عروسی یه بلاهایی سر ما دراورد که اگ بخام بگم تا صب باید تایپ کنم فقط تا همینجاش بگم ک پول ما رو ب بهونه خرید ماشین قرض گرفت گف وسیله هاتونو من می‌خرم و با بدبختی و با منت وسیله گرفتیم مثلا من گفته بودم تلوزیون ۶۵ میخام میکف نه ۵۰ بگیرید همسرم میگف بابا من خودم ۶۵ میخام نمیخام ۵۰ بگیرم اخه چرا زور میگی آخرم کار خودمونو کردیم این ی نمونه اس فقط 

اخه این پولا حق زندگی منم هست چرا من باید جم کنم که تهش بدیم ب اون بخدا اگ وضعیت بدی داشت میگفتم عب ...

اشتباه می‌کنی گلم 

من بعد هرچی پس انداز کردی سریع برو طلا بخر قایم کن به هیچ کس هم نگو بعدا که پدرشوهرت پول خواست به شوهرت میگی عزیزم اگر طلاهارو بفروشیم ضرر میکنیم بعدشم دیگه رفت و آمد نکنین و از هر پنج تا تماسشون یکیش رو جواب بدین