2777
2789
عنوان

مامانها

97 بازدید | 7 پست

دخترم یهو دیشب تب بالا کرد. با دارو هم فقط یه ذره پایین می اومد پاشویه و گلاب و پیاز و آب نمک و 😭 از سی و نه یکم پایین می اومد. امروز بردن دکتر میگه ویروسه. دو سه هفته شده سرفه هم داره به دکتر گفتم معاینه کرد گفت ریه ش حساس شده . ای خدا چیکار کنم کسی تجربه داره؟!این چه ویروسی بود دیگه. دیروز شیرینی خامه ای خورده بود بعد رفت بیرون دکتر میگه ممکنه مال اون هم باشه 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سلام عزیزم هرسوالی داری از chatgpt.com بپرس اینجا که کسی چیزی سرش نمیشه

عزیزم من صبح بردمش دکتر دیگه ازون بالاتر که نیست فقط میخواستم تجربه بقیه رو ببینم. در مورد عفونت ریه خیلی نگران بودم دکتر گفت ریه هایش سالمه دارو برای سرفه ش هم داد ولی دلم آروم نمیگیره تا صبح بالا سرش بیدار بودم . 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

QUOTE=388894255]ریه عفونت کنه خطرناکه یکم ولی خداروشکر میگی عفونت نداشته و سالمه پس بیخودی به خودت استرس نده  ...[/QUOTE]

میدونی چند هفته هست. در حد چند تا سرفه در روز داره که شدید هم نیست دیشب که یهو تب کرد اصلا خیلی بهم ریختم ترسیدم نکنه عفونت داشته و بی توجهی کردم الآنم با اینکه معاینه شده و دکتر گفت سالمه باز دلم آروم نمیشه. چند تا بچه دیدم دور از جون همه بچه ها یکباره با عفونت ریه فوت شدن خیلی میترسم😭