2777
2789
عنوان

می‌خوام برم دیت

143 بازدید | 15 پست

طرف دوستِ داداشِ دوستمه، اولین باره قراره ببینمش تا الان هم باهم حرف نزدیم یعنی تازه عکس همدیگرو دیدیم و اوکی بودیم با هم

من نظرم اینه که اول یه دفعه دوستانه بریم بیرون،دوستم بیاد،داداشش بیاد،یکی دیگه از دوستامون که قراره با داداشِ دوستم آشنا شه بیاد،نظرتون چیه؟ اگه نظرتون منفیه دلیلش رو هم بگید لطفا

باهم تنها برید ، قشون کشی میکنی چرا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم تنها برید ، قشون کشی میکنی چرا

نه بحث اینه که اگه من بخوام با یکی برم دیت قبلش حداقل دو سه هفته باید باهاش چت کنم یه چیزایی ازش بفهمم،ما تا حالا باهم حرف نزدیم حس میکنم ممکنه خیلی معذب شم،اینم که بریم دیت نیست یعنی قرار نیست حرف خاصی بزنیم، اکیپ و دوستانه میریم بیرون،بده؟

نه بحث اینه که اگه من بخوام با یکی برم دیت قبلش حداقل دو سه هفته باید باهاش چت کنم یه چیزایی ازش بفه ...

خب چرا چت نمیکنید؟ 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

خاله بازیه مگه این بیاد اون بیاد. دیت برای دوستی می خوای بری یا ازدواج اگر ازدواج هست بهتره بچه بازی ...

دیت نیست این،من گفتم بهشون از رابطه الکی و بدون هدف خوشم نمیاد ولی خب هیچ برخوردی باهاش نداشتم شاید بعداز همین یه دفعه هم ببینم آدم مناسبی نیست و کلا رابطه و ازدواج و همه چی کنسل شه