2777
2789

گوچی فلورا

هالووین

ویکتوریا سکرت

ورساچه صورتی

مکسی

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فقط یارا میزنم😂🤧

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

وای عطر عطر نصف پولام میره جاعطر

سوییت لاو ورساچه صورتی اکلت ورساچه مشکی 

دیروز الین گرفتم پشیمونم ولی

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

عطر زدن و انتخاب عطر که اینجوری نیست ما بگیم تو بری تست کنی ، تو اول خودت رو باید بشناسی روحیاتت علایقت تلخ شیرین ترش ، بوی دریا  بوی جنگل بوی ..‌ تند ملایم اول خودتو کشف کن

برو سایت های معروف خودت نگاه کن

چیزهایی که اکثرا من نوعی! و بقیه کاربرا می‌شناسیم عطزهایی هست که همه گیر شده و قدیمیه

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

پرداکس پرادا 

کاراموراتی ایتالیکا

پرادا کندی شوکرپاپ

لیبر پلاتین

امواج گایدنس 

لیبر اینتنس

بلک اوپیوم

کرید سیلور

کازاموراتی بوکت ایدل

اینا ارزش تست داره . پیشنهادمم اینه کلا سراغ باکارات- اکلت- گودکرل- بامب شل نری .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑