2777
2789

نمیدونه من تو رابطه هستم میترسم بهش بگم از نظر اینکه آسیب روحی ببینه

دو سال و نیم با هم تو رابطه بودیم خیلیییی زیاد تلاش کردم من از نظر مالی ،روحی ،عاطفی همه چی من خیلی بیشتر گذاشتم وسط نه ماه پیش قرار بود بیاد خواستگاری ولی هر بار زد زیر قولش چهار بار قولش رو شکوند 

خانواده ش همراهیش نکردن 

منم دیگه این آخری ها صبرم تموم شده بود عشقمم کمتر بهم برخورده بود دیگه 

الانم باهاش کات کردم دارم با یه آدم جدید آشنا میشم 

امروز زنگ زده بهم که من نمیتونم ازت دست بکشم می‌خوام بیام خواستگاری 🤦🏻‍♀️درست وقتی که من دیگه از همه چی تا امید و خسته شدم نمیدونم چیکار کنم 

خانواده ش خیلی بهم بی محلی کردن من واقعا به غرور و شخصیتم برخورد اصلا دل خوشی ازشون ندارم 

اصلا دیگه جوابشو نده 

این آدم اگه قدر تو رو میدونست اون مدت اذیتت نمیکرد

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه یه بار خیانت هم کرده بود در حد چت

بفرما

سالی که نکوست از بهارش پیداست

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خودش چطور آدمیه؟ رفتارش ؟ اخلاقش ؟ چقدر حمایتت می‌کنه ؟ چقدر دوست داره ؟ و دوست داشتنش رو توی عمل نشون داده؟ 

اگه خودش خوبه بهش فرصت بده بیاد خواستگاری . چون ممکنه آدم جدیدی که پیدا کردی خوب نباشه شاید ازدواجی نباشه اصلا . شاید آدم جدید اونقدر دوست نداشته باشه 

خودش چطور آدمیه؟ رفتارش ؟ اخلاقش ؟ چقدر حمایتت می‌کنه ؟ چقدر دوست داره ؟ و دوست داشتنش رو توی عمل نش ...

خودش خوبه 

ولی شرایط مالیش اصلا جالب نیست نامزد هم کنیم من باید حقوقمو بذارم وسط 

سه سال دیگه درسش تموم میشه

جوابشو نده دیگ بروخداروشکر کن خدا یکاری کرد شخصیتشون رو شد وگرنه بعد عقد باید کاسه چه کنم چه کنم دست ...

والا الان ۹۵ درصد مردا و پسرا خیانت میکنن  

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید!