من کلا عادت ندارم پربازدیدهارو بخونم امروز حوصلم سررفته بود رفتم خوندم و کاش نمیخوندم
یه چیزی که همیشه برام امیدبخش بود این بود که طرز فکر ادم ها اینقدر تغییر کرده که مهربونی و انسانیت جای توهین و برچسب زدن رو گرفتن ولی متوجه شدم کاملا برعکسه شناگرای ماهری هستیم فقط یه کاسه اب باید دم دستمون باشه شخصیت واقعیمونو نشون بدیم
یکی از کاربرها تاپیک زده که گذشته خوبی نداشته ولی همسرش خوبه و از این بابت خوشحاله و توبه کرده(حالا نمیدونم راست گفته یا نه و فیک هست یا واقعی اینقدر عصبی شدم که نتونستم تاپیکشو کامل بخونم)
همه ریختن سرش که خرابا شانس دارن و بابات خرجتونو میده و شوهرت برای پول گرفتت و خودت گفتی دو قطبی هستی و بی خانواده ای و...
بعد که بنده خدا عصبی شده دوباره همه ریختن سرش که تو گفتی من ارومم پس چرا توهین میکنی
واقعا حواستون هست که خدا نیستید؟! خیلی از ماهایی که خدارو قبول داریم خدا قبولمون نداره
اگر ادعای دینداری دارین حضرت علی میگه اگه شب دیدی یکی گناه میکنه صبح با همون چشم نگاش نکن شاید توبه کرده باشه
خدا با گذشته تو کاری نداره اگر توبه کنی خدا از حق خودش میگذره اما از شکستن دل مردم و حق الناس نه
یکم به خودتون بیاید؛خوشبختی بقیه چیزی از ما کم نمیکنه
بدبختیشون هم چیزی به ما اضافه نمیکنه
درسته فضای مجازیه ولی رعایت کنید که چی میگید چون پشت هر کاربری یه انسان هست که روح و احساسات داره