2777
2789

پس این مامورا به چه دردی میخورن؟ یدونه همسایه داریم میگه زن داداشش با یکی فرار کرده الان دو ساله ، میگه رفتیم به کلانتری گفتیم گفتن برید خبر میدیم ، میگه اونجا یدونه سرباز بهمون گفت اینجا فقط ازتون پول میگیرن تهشم میگن پیدا نشدن ، گفته مگه دزدیدنش که اینا دنبالش بگردن خودش با پای خودش رفته فکر همه جاشو هم کرده دیگه ، گفته عمرا اگه پیدا بشن مگر اینکه جی پی اس بهشون وصل باشه 

راس گفته؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

مزخرفه باور نکن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوان پیدا کنن براشون کاری نداره ،بالاخره آدم میره بانک میره اداره های مختلف کارت بانکیشو استفاده می کنه از گوشی موبایلش استفاده می کنه به خانواده اش سر میزنه ،هزار راه برای پیدا کردنش هست 

مگه تارزان بشه تو جنگل زندگی کنه و نخواد بیاد تو شهر

بچه هم داشته؟

آره میگه یدونه داشت گذاشته و رفته 

میگه باهم اختلاف داشتن داداشم طلاق نمیداد بهش گفتیم طلاقش بده خب نمیخواد باهات زندگی کنه ولی اون میگفت نه طلاق نمیدم اونم با یکی فرار کرد 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫