2777
2789
عنوان

شپش برنج خونمونو فتح کرده

283 بازدید | 20 پست

ازین حشره های شپش تور هست تو برنجا

خونمون پر شده از اونا همش رو بدنم احساس میکنم راه میرن و بعضی وقتا واقن تو لباسامن همه خونمونو گرفتن مخصوص جای خواب و بالشت و تشک و پتوی.... و همینطور اون پروانه سفیدای ریزی که به لحافا میزنن

چیکار کنیم؟

وای ماهم پرواز میکنن لاک پشتی ریز قهوه ای هست 

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا یه جا لونه میکنن، لونه رو پیدا کنید وگرنه زیادتر میشن که کمتر نمیشن، اگر برنجت پشه زده باید بزاری فضای باز، اون پروانه ای ها هم معمولا برای یه خوراکی هستن مثلا حبوباتت، خرمایی که بیرون مونده و ...

برنج اگه کم هست بریز دور، یا بزار جلوی نور مستقیم خورشید چند ساعت و بعد الک کن، و با سیر کنار ببر دیگه حشره نمیزنه 

ولی خونه تون رو کامل سمپاشی کنید 

من حاظرم مار بیاد خونه مون این جونور های ریز نیان 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اره

اگه راهی پیدا کردی میگی من دیروز کلی خرده برنج و حبوبات ریختم

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲