2777
2789
عنوان

پس زده شدن تو رابطه ج ن س ی

764 بازدید | 64 پست

من مجردم و این تایپیک سوال دوستم از منه و من نمیدونم چی جوابش رو بدم چون تجربه ای ندارم 

دوستم و نامزدش عقدی هستن چند ماهه ولی رابطمون به سختی اتفاق میفته چون خانواده دختر گیر هستن خونه پسر هم همیشه شلوغه چون ۶ تا بچه ان و خیلی کم میتونن رابطه داشته باشن ، دیروز دوستم چون خیلی وقت بوده با شوهرش رابطه نداشته یه سوئیت پیدا کرده و با توجه به داشتن عقدنامه راحت تونسته برای سوئیت اقدام کنه و تو ذهن خودش فک میکرده نامزدش چقد خوشحال میشه بعد این همه وقت باهم باشن ولی در کمال ناباوری نامزدش گفته من چند تا کار خیلی مهم دارم و امروز نمیتونم بیام و دوما کلا چند ساعت برام نمیصرفه این همه راه بیام و برگردم حداقل ی روز خودم میگیرم ک ی روز کامل باهم باشیم الان دوستم به شدت بهش برخورده و زنگ زد کلی گریه ک منو پس زده و نخاسته باهم باشیم من چ جوابی بدم ؟ چجوری آرومش کنم؟ 

دوستت زیادی مهربونه

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با من اینجوری رفتار بشه خشتک پسره رو جر میدم بقیه رو نمی‌دونم

حقیمتا من خودمم بودم خیلی بهم برمی‌خورد حتی اگ رلم بود کات میکردم ولی اینا عقدن و نمیشه کاری کرد جز دلداری

باید به شوعرش تجاوز کنه ☹️

شوعر بی عقل

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بگو شلوارتو بکش پایین برین بهش وقتی که پسره اومد برا رابطه پسش بزنه تا حالش جا بیاد

دقیقا منم گفتم ایندفعه اونم گفت بیا خونمون یا میام خونتون بهونه بیار و ردش کن

اولا بدون هماهنگی اشتباه کرده دوما یعنی چی چند ساعت حداقل یه سفر یه روزه می ریخت سوما چه پسی زده شده ...

ولی چند ساعت برنامه رو جا به جا کردن برای بودن با همسرش اونم بعد ی دوری طولانی خیلی هم سخت نبود