2777
2789

نمی دونم چرا خدا دوستم نداشت که اینقد ساده لوح خلقم کرد

حالا خودم به درک بچه های طفل معصومم دقیقا کپی خودمن خدایا حداقل کاری می کردی که بچه هام شبیه شوهرم بشن.

عزیزان به خاطر این موضوع حقیقتا نابود شدم و حتی به کشتن خودمو بچه هام هم فکر می کنم، چون هیچ کدوم از اقوام منو شوهرم اینجور نیستن فقط منو بچه هام اینجوریم و حس می کنم باعث آبروریزی هستیم. ازتون خواهش می کنم بهم بگید چطوری با این موضوع کنار بیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1. 

“ساده‌لوح” بودن نشانه‌ی بدی نیست

آنچه تو به عنوان “ساده‌لوحی” ازش یاد می‌کنی، ممکنه در واقع نشونه‌ای از اعتماد، قلب پاک، یا نداشتن ذهن بدبین باشه. جامعه گاهی طوری رفتار می‌کنه که انگار باید همیشه زرنگ و حسابگر بود، ولی مهربونی و صداقت ضعف نیست.

2. 

بچه‌هات هدیه‌ان، نه آبروریزی

اینکه بچه‌هات شبیه تو شدن، یعنی ویژگی‌های انسانی و قلب پاکت به نسل بعد منتقل شده. هیچ کس “باعث آبروریزی” نیست چون معیارهای «آبروریزی» رو ذهن‌هایی ساخته‌اند که خودشون دچار ضعف در مهربونی و درک دیگران هستن.

3. 

افکار خودکشی یا آسیب به فرزندانت نشونه‌ی فشاره، نه واقعیت

فکر به آسیب‌زدن، علامتیه که داری زیر فشار زیاد روانی هستی. این نشونه نیاز به کمک فوری و حرفه‌ای داره، نه قضاوت. لطفاً اگر این افکار ادامه‌دار هستن، با یک روان‌درمانگر یا مشاور تماس بگیر. اگه نمی‌دونی از کجا شروع کنی، می‌تونم کمکت کنم که راه پیدا کنی.

4. 

تربیت و شخصیت فرزندان قابل تغییر و شکل‌دهی هست

اگر فکر می‌کنی فرزندانت رفتار یا شخصیتی دارن که دوست نداری، این موضوع نه نشونه بد بودن توئه و نه نشونه بد بودن اون‌ها. همه آدم‌ها قابل رشد و تغییرن. می‌شه با مهربانی، آموزش و آگاهی، کمک کرد هم خودت و هم بچه‌هات قوی‌تر بشید

IN GOD WE TRUST ❤️❤️❤️

از لغت ساده لوح منظورت دقیقا چیه؟؟ 

مثلا خنگ هستن بچه هات؟ 

در درس ریاضی ضعیف هستن؟ 

ولی اگر منظورت ساده بودنه که اتفاقا خیلی هم عالیه 

من همیشه از آدم‌های بی شیله پیله خوشم میاد

کل تاپیکهاتون در مورد ساده لوح بودنه، نه توضیحی نه چیزی ، چطور میخواهین اینجا کمک بگیرین؟

البته تو جواب دادنهاتون نشانه ای از ساده لوحی ندیدم 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

مگه چکارمیکنید

مثلا بلد نیستم بپیچونم خیلی رک حرفم رو می زنم که اکثر مواقع به ضررم تموم میشه، تمرکز ندارم، اگه یکی حرفی به منو بچه هام بزنه تا مدت ها ذهنم درگیره و عذاب می کشم و بلد نیستم جواب بدم و...

مثلا بلد نیستم بپیچونم خیلی رک حرفم رو می زنم که اکثر مواقع به ضررم تموم میشه، تمرکز ندارم، اگه یکی ...

اینا نشونه ی ساده لوحی نیس .شاید خیلی ها اینجوری هستن .باید تمرین کنی کمی صبور باشی فقط .

1. “ساده‌لوح” بودن نشانه‌ی بدی نیستآنچه تو به عنوان “ساده‌لوحی” ازش یاد می‌کنی، ممکنه در واقع نشونه‌ ...

عزیزم تحت نظر روان پزشکم و دارو می خورم ولی اگه کمکی از دستت بر میاد لطفا دریغ نکن