2777
2789
عنوان

عزیزان با یه درد بی درمون چطور کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لغت ساده لوح منظورت دقیقا چیه؟؟ مثلا خنگ هستن بچه هات؟ در درس ریاضی ضعیف هستن؟ ولی اگر منظورت ساد ...

نه اتفاقا از لحاظ درسی خیلی هم با هوشیاری

از لحاظ اجتماعی ضعیفیم

کل تاپیکهاتون در مورد ساده لوح بودنه، نه توضیحی نه چیزی ، چطور میخواهین اینجا کمک بگیرین؟البته تو جو ...

مثلا بلد نیستم بپیچونم خیلی رک حرفم رو می زنم که اکثر مواقع به ضررم تموم میشه، تمرکز ندارم، اگه یکی حرفی به منو بچه هام بزنه تا مدت ها ذهنم درگیره و عذاب می کشم و بلد نیستم جواب بدم و...

مثلا بلد نیستم بپیچونم خیلی رک حرفم رو می زنم که اکثر مواقع به ضررم تموم میشه، تمرکز ندارم، اگه یکی ...

خب قبل از اینکه بخوای بلافاصله جواب بدی 

فکر کن بدون فکر حرف نزن 

مثلا بلد نیستم بپیچونم خیلی رک حرفم رو می زنم که اکثر مواقع به ضررم تموم میشه، تمرکز ندارم، اگه یکی ...

اینا ساده لوح بودن نیست که...

شما دغل نیستی،صادقی

البته یک مقدار سیاست خوبه

امکان رفتن پیش مشاور رو داری؟

اصلا زرنگ نیستیم، آویزون بقیه ایم، اعتماد به نفس نداریم و...

درمورد اون چیزی ک میخواید مطالعه کنید

۴تا پیج اینستا که حاضر جوابی و اینجور چیزا میزاره 

عضو بشید

سعی کنید ذهن تونو مدام ب چالش بکشید ک دیگران برای مرموز بودن چه حرف ها و کارایی میزنن

البته شما نمونه کامل یک انسان مهربون و شفافی هستید

ولی تو جامعه الان بقول خودتون ساده بودن

ب ضرر ادمه

یجاهایی نباید یکارایی و یه حرفایی رو زد

یه جاهایی هم باید از خودش دفاع کنه آدم

حالت میانه ۵۰/۵۰خوبه

سعی کنید فیلم،مطالعه،پیجای اینستا در این زمینه پیدا کنید

مدام هم به خودتون تلقین نکنید

تغیر خودتون فقط با خودتونه

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت