2777
2789
عنوان

بي بي چک

202 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ، با امروز ميشه 15 روز ک iui  کردم ، روز 13 تست زدم ، منفي شد ، منم نااميد شدم ، داروهامو قطع کردم ، رفتم مسافرت ، چون منتظر پريودم  ديروز تست نزدم ، امروز صبحم يادم رفت ، ظهر با ادرار خيلي خيلي رقيق امتحان کردم ، ربع ساعت منتظر موندم منفي بود ، بعد خوابيدم ، حالا بيدارشدم ديدم هاله داره ، بنظرتون قابل اعتماده ؟؟؟؟؟

بله امكانش هست برو آز بده حتما

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

اگه چيزى نباشه اصلا هاله نميندازه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسشو بزار

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد