2777
2789

چرا یه عده واقعا از توهین کردن خوششون میاد؟

بده ادم هم تو روزای سخت هم تو روزای خوب به خدا اعتقاد داشته باشه؟ یه نفرم وقتی اینجوریه و تو‌حال زندگی می کنه میزنید ذوقش و نابود می کنید .

اصلا گیرم خرجش و خانوادش میدن باز به عده چه؟ مهم اینه اون طرف تو زندگیش حالش خوبه .

مگه کفش هر ادمی ماله شماس اخه؟

بعضی جاها زور میگید اتفاقا بنظرم خوبه ادم هم قدر داشته هاشو بدونه هم نداشته هاشو .

کاش به جا حفظ کردن شعار و ایه و حدیث یکم رفتار و منش خوب و یادبگیرن یه عده .

متاسفم واقعا برا اون ادمایی که از نقاط ضعف ادما استفاده می کنن برا اینکه به زور بگن تو بدبختی🫠

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

حوصله نداشتم کامل بخونم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

حوصله نداشتم کامل بخونم

فقط توهین بود

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط توهین بود

میشه خلاصش کنی؟

بگو راجع به کی و راجع به چی حرف زدی همین

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

میشه خلاصش کنی؟بگو راجع به کی و راجع به چی حرف زدی همین

استارتر راجب زندگیش گفته بود اینکه به خدا تو هر شرایطی اعتقاد داره و ازش ممنونه ، به خاطر شوهرش خانوادش و ... شاد بود و شکرگزار .

یه عده اومدن گفتن تو بدبختی چون خرجت و خانوادت میده شوهرت فلانه و ...

استارتر راجب زندگیش گفته بود اینکه به خدا تو هر شرایطی اعتقاد داره و ازش ممنونه ، به خاطر شوهرش خانو ...

برای اون یک عده

واقعا فاقد شعور بودن

ببخشید

برای اون یک عدهواقعا فاقد شعور بودنببخشید

اخر سر هم بیماری شو کوبوندن تو سرش وگفتن دوقطبی

اخر سر هم بیماری شو کوبوندن تو سرش وگفتن دوقطبی

بعضی کاربر ها فکر کنم چند تا بچه هستن که گوشی مامان شون رو دزدیدن