2777
2789
عنوان

بالاخره بغض من تركيد

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 67 پست
26 سالمهنه معمولا سختمه خوابم ببره

تا حالا شده چند شبانه روز اصلا نخابي 

يا كم بخابي ولي وقتي هم بيدار ميشي پر انرژي باشي و كسل نباشي؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

حركات غير طبيعي منظورت چيه؟گاهي شده خيلي پر انرژي باشي و با خودت فكر كني ميتوني كاراي زيادي انجام بد ...

چندین دسته هستن این حرکات:

دسته اول حرکاتی موقع هیجان یا خشم یا شادی که غیرطبیعی هستن از نظر دیگران، دسته دوم حرکاتی که از نظر دیگران غیرعادیه ولی هرروز احساس میکنم نیاز دارم تکرار کنم، دسته سوم حرکاتی که گاهی افکاری بدون این که بخوام میان سراغم و عصبانیم میکنن یا میخندونن منو یا به گریه میندازن منو مجبور به انجامشون میشم تا از اون افکار بیرون بیام یا کمتر اذیتم کنن، دسته چهارم گاهی هیچ فکر خاصی ندارم ولی حرکات غیرطبیعی به صورتم میدم که خودمم نمیفهمم و دیگران تعجب میکنن.

بله پیش اومده گاهی حوصله هیچ کار ندارم گاهی حوصله کارهای زیادی دارم کاری رو شروع میکنم وسطش بی حال میشم نمیتونم ادامه بدم گاهی هم به ذهنم نمیرسه یه کار ساده رو چه جوری شروع کنم یا وسط کار به ذهنم نمیرسه بقیه اش رو چه جوری انجام بدم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا شده چند شبانه روز اصلا نخابي يا كم بخابي ولي وقتي هم بيدار ميشي پر انرژي باشي و كسل نباشي؟

من اکثر روزها کسل و بی حالم ولی پیش اومده چند باری شب کم بخوابم و فرداش زیاد حوصله داشته باشم اما اکثر اوقات شب کم بخوابم فرداش زیاد میخوابم حتی شب و روز هم زیاد بخوابم باز بی حال و کم حوصله ام 

چند روز نخوابم نبوده 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

از بچگی مشکلاتی داشتم که مامانم منو دکتر نبرد و میگفت بزرگ شم برطرف میشه ولی بزرگ شدم و بعضی مشکلاتم ...

ايناي ك گفتي نشونه دو قطبي توش نيست

فقط اون افسردگي و درك منظور بقيه و تصميم گيري هاي غير عادي رو ميتونه نشونه اي باشه ك بايد بررسي بشه وگرنه بقيه ش نيست 

دو قطبي تشخيصش سخت هست و تا وقتي شخص وارد فاز مانيا نشه واقعا نميشه تشخيص داد

علايم دو قطبي رو توي فاز مانيا سرچ كن رايج ترين همون بي خابي و پر انرژي بودن و پرحرف بودن ولخرج شدن و بذل و بخشش و تصميم هاي پرخطر و پر ريسك هست 

يك دوره هم فاز افسردگي هست ك بيمار انرژي هيچ كاري نداره زياد ميخابه يا خاب نا منظم داره  حرفاي ديگران رو بد و با منظور برداشت ميكنه زودرنج هست افكار خودكشي … دقيقا تمام علايم شخص افسرده

چندین دسته هستن این حرکات:دسته اول حرکاتی موقع هیجان یا خشم یا شادی که غیرطبیعی هستن از نظر دیگران، ...

دسته اول دوك خيلي كلي گفتي

ولي همونام اگه هميشگي هست نميتونه نشونه دو قطبي باشه

دسته سوم بيشتر وسواس فكري هست

حتما برو دكتر يا روانشناس چون وسواس درمانش زمان بر هست و زندگي شخص رو مختل ميكنه 

سعي كن حتما ورزش كني پياده رو ي و دويدن خيلي بهت كمك ميكنه و حتما ي روانشناس خوب پيدا كني هر هفته بري

اختلالهاي روان ريشه در اضطراب و استرس دارند

و يكيشون ممكنه پيش زمينه ابتلا ب يكي ديگه شون بشه از شرايط اضطراب دوري كن 

در مورد خطاي شناختي هم سرچ كن 

ايناي ك گفتي نشونه دو قطبي توش نيستفقط اون افسردگي و درك منظور بقيه و تصميم گيري هاي غير عادي رو ميت ...

منم نمیدونم چه بیماری دارم فقط میدونم یه بیماری دارم شایدم دوقطبی نباشه 

منم یه زمانی بذل و بخشش های غیرمنطقی کردم که بعد پشیمون شدم 

مرسی 

دکتر چندبار تو بزرگسالی رفتم درست تشخیص ندادن یکی گفته بود وسواس فکری و عملی و افسردگی اما این ها حرکات غیرطبیعی ندارن تو اینترنت علائم وسواس و افسردگی رو خوندم من از بچگی حرکات غیرطبیعی هم دارم 

منم نمیدونم چه بیماری دارم فقط میدونم یه بیماری دارم شایدم دوقطبی نباشه منم یه زمانی بذل و بخشش های ...

خب هيچ دارويي ندادن با فرض وسواس؟ 

بايد كمتر بشه كنترل بشه

نميدونم چ حركاتي ولي شايد بد نباشه دكتر مغز و اعصاب بري نوار مغز هم گرفته بشه ي شرح حال هم اون بگيره علاوه بر روانپزشك

منم نمیدونم چه بیماری دارم فقط میدونم یه بیماری دارم شایدم دوقطبی نباشه منم یه زمانی بذل و بخشش های ...

انگار ك تيك عصبي هم داري يا از سر وسواس مجبور ميشي اون حركات رو توي صورتت انجام بدي

ك برا بعضيا پيش مياد گاهي ك از همون اضطراب زياد هست

اگه زيادي هم وقتت ازاد باشه فكرات بيشتر بهت غلبه ميكنه ي جورايي بهت مسلط ميشه سعي كن از خونه بزني بيرون و ي برنامه برا خودت بچيني كلاس يا سرگرمي ك علاقه داري 

دسته اول دوك خيلي كلي گفتي ولي همونام اگه هميشگي هست نميتونه نشونه دو قطبي باشه دسته سوم بيشتر وسواس ...

از بچگی کلی حرکات داشتم که از نظر دیگران غیرطبیعی اند ولی من مجبور به انجامشونم هنوزم دارمشون

به طرز عجیبی هم گاهی وسواسم میاد و ناپدید میشه بدون دارو و درمان

بچه بودم چندبار صدای یه زن رو شنیدم که صدام میزد در حالی که کسی تو خونه نبود و من فکر کردم اون خدای منه و من رو خدای دیگه ای افریده و سال ها اون خدا رو میپرستیدم من یه همچین کارهایی هم کردم 

مرسی

نه نمی‌خواد حساس بشید منظورم آسیب تدریجی که ممکنه بزاره هست نه قطعی وسواس شدن خودش ازهمه چی بدتره

اره شنيده بودم ك بغض زياد و طولاني همون غمباد خوب نيست چ كنم بايد برم ي جايي تنهايي دوباره اين فيلماشون رو ببينم گريه كنم 

از بچگی کلی حرکات داشتم که از نظر دیگران غیرطبیعی اند ولی من مجبور به انجامشونم هنوزم دارمشونبه طرز ...

خب اينجا قضيه عوض شد اين صدا رو ب دكتر هم گفته بودي؟

بجز اون ي بار بازم شنيدي؟

خب هيچ دارويي ندادن با فرض وسواس؟ بايد كمتر بشه كنترل بشهنميدونم چ حركاتي ولي شايد بد نباشه دكتر مغز ...

چندتا قرص داده بود برای وسواس که عوارض زیاد و غیر قابل تحملی داشتن مثل خواب الودگی شدید و لرز و بی اشتهایی یه جوری شده بودم که صبح تا شب و شب تا صبح خواب بودم هرچی هم میگذشت عادت نمیکرد بدنم به داروها و به دکتر گفتم داروها رو عوض کرد داروهای جدید هم عوارضی مثل داروهای قبلی داشتن و دیگه دارم خوردن و پیش روانپزشک رفتن رو کنار گذاشتم 

انگار ك تيك عصبي هم داري يا از سر وسواس مجبور ميشي اون حركات رو توي صورتت انجام بديك برا بعضيا پيش م ...

فکر نمیکنم تیک عصبی باشه چون فیلم تیک عصبی رو تو اینترنت دیدم فرق داره با حرکات من

بارها شده کاری هم داشتم میکردم اون افکار ازاردهنده بدون این که بخوام اومدن سراغم مجبور شدم کارمو رها کنم اون حرکات رو کنم 

چندتا قرص داده بود برای وسواس که عوارض زیاد و غیر قابل تحملی داشتن مثل خواب الودگی شدید و لرز و بی ا ...

يكي از مهم ترين قرصهاي وسواس فكري عوارض خاصي نداره بجز يكم بي اشتهايي من خودمم ي مدت خيلي كوتاهي خوردم مشكلي نبود ولي برام مث اب روي اتيش بود راحتم كرد