2777
2789
عنوان

بالاخره بغض من تركيد

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 67 پست
نه نيستم ولي اگه بخاي برات بپرسم از يكي از دوستام تهران هست اونم بخاطر بيماريش چند تا روانشناس رفته ...

مامانم گفته من از وقتی نوزاد چند ماهه بودم این شروع شده که بدنم رو به شدت منقبض میکردم جوری که مامانم تعجب میکرد چه جوری نفس میکشم و مربی های مهدکودک هم به مامانم گفته بودن غیرطبیعیه این کارم 

بزرگتر هم که شدم هم مربی های مهدکودک میگفتن حرکات غیرطبیعی دارم هم بابام 

بابام میگه انگار از وقتی به دنیا اومدم یه مشکلی باهام بوده 

انقباض ها یکی از حرکات غیرطبیعی هستند هرچی بزرگتر شدم این حرکات بیشتر شدن برای مثال وقتی هیجان زده میشدم از بچگی دستمو مشت میکردم میاوردم طرف چشمم یا حالت غیرطبیعی و ترسناک به صورتم میدادم یا خودزنی و کوبیدن پا به زمین که در جوونی اضافه شده یا یک مسیر رو راه میرم و برمیگردم و دست هامو مشت میکنم و باز میکنم و بارها این کارو تکرار میکنم بدون این که فکر خاصی داشته باشم البته حرکات غیرطبیعیم بیشتر از این هاست 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مامانم گفته من از وقتی نوزاد چند ماهه بودم این شروع شده که بدنم رو به شدت منقبض میکردم جوری که مامان ...

ب دكتر اطفال يا مغز و اعصاب گفتن؟  زمان بچگي نوار مغز و اينا گرفتن؟

نوزاديت ي چيزي شبيه بيماري صرع بوده البته تشنج حالتهاي مختلف داره يا شايد چيز ديگه اي ك دكتر مغز و اعصاب ميتونه تشخيص بده 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم گفته من از وقتی نوزاد چند ماهه بودم این شروع شده که بدنم رو به شدت منقبض میکردم جوری که مامان ...

مشت كردن دستت و تكرار اين حركتها منو ياد يكي انداخت ك اتيسم داشت طيف خفيف اتيسم 

ب دكتر اطفال يا مغز و اعصاب گفتن؟ زمان بچگي نوار مغز و اينا گرفتن؟ نوزاديت ي چيزي شبيه بيماري صرع ب ...

نه اصلا دکتر نبرده بودن من رو تو بچگی 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مشت كردن دستت و تكرار اين حركتها منو ياد يكي انداخت ك اتيسم داشت طيف خفيف اتيسم

تو اوتیسم مشت کردن و باز کردن دست و تکرارش دیده میشه؟ 

با یه سایت روانشناسی حرف میزدم که گفت خیلی خیلی به اوتیسم خفیف (سندروم اسپرگر) شبیهه ولی این تفاوت رو داره که افراد طیف اوتیسم قوه تخیل ندارن ولی من قوه تخیل هم دارم برای همین اوتیسم نمیتونه باشه افراد اوتیسم نمیتونن خیالبافی کنن و دروغ بگن و ضرب المثل ها رو بفهمند چون قوه تخیل ندارن ولی من میتونم این کارها رو کنم 

خودمم در مورد اوتیسم تو اینترنت خوندم و احساس کردم که خیلی از بچگی بهش شباهت دارم هم حرکات تکراری، هم مشکل در رساندن منظور و گاهی درک منظور دیگران، هم دوستان کم و مشکل تو ارتباط برقرار کردن با دیگران که از بچگی داشتم، از بچگی نمیتونستم از حقم دفاع کنم ولی الان میتونم، تغییر اعصابمو به هم میرزه از بچگی این جوری هستم مثلا خونمون عوض شه تا یه مدت طولانی گیج و بی حال و مضطربم

نه اصلا دکتر نبرده بودن من رو تو بچگی

بنظرم برو دكتر مغز و اعصاب 

(منظورم اعصاب روان نيست) نوار مغز بگيره شرح حال بگيره زياد از چيزاي وسواست و فكرات نگو ك تمركزش روي همين حركاتي باشه ك داري بخصوص حركاتي ك از نوزادي داشتي و مشت كردن دستات و صورت و فراموشي و درك نكردن حرفهاي ديگران… اين چند تا چيزي ك برا من گفتي 

تو اوتیسم مشت کردن و باز کردن دست و تکرارش دیده میشه؟ با یه سایت روانشناسی حرف میزدم که گفت خیلی خیل ...

اره چيزاي ك گفتي شبيه ب اون كسي بود ك من ميشناسم راستش راجع ب قوه تخيل نميدونم و اينكه اونم قوه تخيل داره يا نه 

تو اوتیسم مشت کردن و باز کردن دست و تکرارش دیده میشه؟ با یه سایت روانشناسی حرف میزدم که گفت خیلی خیل ...

اره اونم نميتونست دروغ بگه و من فكر ميكردم اين ويژگي از خودشه تا اينكه متوجه شدم اصلا تواناييش رو نداره حتي اگه بخاد دروغ بگه يا بپيچونه