2777
2789
عنوان

بالاخره بغض من تركيد

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 67 پست
فکر نمیکنم تیک عصبی باشه چون فیلم تیک عصبی رو تو اینترنت دیدم فرق داره با حرکات منبارها شده کاری هم ...

همون وسواس فكري هست 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

فکر نمیکنم تیک عصبی باشه چون فیلم تیک عصبی رو تو اینترنت دیدم فرق داره با حرکات منبارها شده کاری هم ...

اگه ميتوني هزينه كني روانشناس هم ميتونه بهت كمك كنه تا حدي بدون دارو 

البته نه با ٤ و ٣ جلسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اينجا قضيه عوض شد اين صدا رو ب دكتر هم گفته بودي؟بجز اون ي بار بازم شنيدي؟

نه مامانم و عمم گفتن اون خیالبافی بچگانه بوده ولی برای خودم عجیب بود که چرا این خیالبافی ها رو میکردم؟ شک کردم اینم علامت بیماری باشه

یه زمانی هم فکر میکردم یه ارتش از به جهان دیگه ازم حفاظت میکنه و یه کشورهایی که تو یه جهان دیگه ای هستن که نقشه ها و پرچم هاشون رو نقاشی میکشیدم

من در دوره های مختلف افکار عجیب مختلفی داشتم که چند سال داشتم بعد تموم میشدن 

گاهی فکر میکنم تو خونمون جن هست 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

يكي از مهم ترين قرصهاي وسواس فكري عوارض خاصي نداره بجز يكم بي اشتهايي من خودمم ي مدت خيلي كوتاهي خور ...

داروهای من همشون عوارض شدید داشتن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

همون وسواس فكري هست

اخه تو اینترنت علائم وسواس رو خوندم حرکات غیرطبیعی نداره و من از نوزادی حرکات غیرطبیعیم شروع شده و وسواس ممکن نیست از نوزادی باشه و من با این که تحت دارو و درمان نیستم وسواسم خیلی وقت ها اصلا نیست

اگه ميتوني هزينه كني روانشناس هم ميتونه بهت كمك كنه تا حدي بدون دارو البته نه با ٤ و ٣ جلسه

مشکل پیدا کردن روانشناس خوبه پیش یه روانشناس رفته بودم که مشکلاتمو مسخره میکرد پیش یه روانشناس رفته بودم که میگفت باید بری کلاس های عرفان حلقه

نه مامانم و عمم گفتن اون خیالبافی بچگانه بوده ولی برای خودم عجیب بود که چرا این خیالبافی ها رو میکرد ...

اره ممكنه ولي بستگي داره توي چ سني بوده اگه از اوايل نوجواني هم بوده مثلا بالاي ١٠ سال ديگه نميشه گفت خيالبافي بچگانه

اخه تو اینترنت علائم وسواس رو خوندم حرکات غیرطبیعی نداره و من از نوزادی حرکات غیرطبیعیم شروع شده و و ...

چرا ديگه افكارشون محبورشون ميكنه هر حركت عجيبي رو با وسايل يا با بدن خودشون انجام بدن

چون گفتي حركات عجيب از بچگي بوده گفتم بري دكتر مغز و اعصاب شايد ي درماني داشته باشه 

مشکل پیدا کردن روانشناس خوبه پیش یه روانشناس رفته بودم که مشکلاتمو مسخره میکرد پیش یه روانشناس رفته ...

يا خدا عرفان حلقه! مطميني روانشناس بوده؟ شماره نظام روانشناسي داشته؟

كدوم شهري؟

مبارک بیشرف هایی که گفتن اسرائیل میخواد نجاتمون بده

و الاحسرت پخلوی و یاسمنگولا هم میخوان بیان برای حکومت 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

اره ممكنه ولي بستگي داره توي چ سني بوده اگه از اوايل نوجواني هم بوده مثلا بالاي ١٠ سال ديگه نميشه گف ...

اون صدای زن که اسممو صدا زد رو وقتی 7 یا 8 سالم بود شنیدم ولی این فکرم که یه خدای دیگه منو افریده که صدام زده خدایی که یه زن با لباس های سفید و نورانیه رو از همون سال ها  داشتم تا سال ها بعد حتی بالای 10 سالگی هم میپرستیدم اون خدا رو

اون کشورها و ارتش و... بالای 10 سالگی بودن 

چرا ديگه افكارشون محبورشون ميكنه هر حركت عجيبي رو با وسايل يا با بدن خودشون انجام بدنچون گفتي حركات ...

خیلی از وقت ها هیچ فکر وسواسی ندارم ولی اون حرکات غیرطبیعی رو میکنم 

خیلی از وقت ها هیچ فکر وسواسی ندارم ولی اون حرکات غیرطبیعی رو میکنم

ديگه عادت كردي خب

اون فكرا اگه در همون حد بوده و تموم شده ديگه هيچوقت از اينجور فكرا نداشتي ك هيچي ولي اگه بازم اين مدل فكرا اومد سراغت  حتما ب دكتر مراجعه كن  

يا خدا عرفان حلقه! مطميني روانشناس بوده؟ شماره نظام روانشناسي داشته؟كدوم شهري؟

فامیل مامانم معرفیش کرده بود و میگفت روانشناس خوبیه و کمتر از دکترهای دیگه پول میگرفت تو یه دبستان پسرانه هم نشسته بود و رفتیم پیشش تو مطب نبود

وقتی گفت عرفان حلقه دیگه پیشش نرفتم و بعد چند سال هرچی تو اینترنت سرچ کردم هیچ اسمی ازش نیاورد

تهران