2777
2789
عنوان

درخواست طلاق با داشتن حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 49 پست
حالم بده اره گرمه فک کن من ناراحت شدم اون قهر کرده رفته دوروز شده الان پیامامم جواب نمیده من اینستام ...

حب وقتایی که باهات خوبه مهربونه بگیرش به حرف ببین چی میگه دردش چیه آخه 

بعد میگن زنا پیچیده ان نمیشه ازشون سر درآورد 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نگران میشه

خب اگه ظرفیتشو داره یکم نگرانش کن اومد خونه ببینه نیستی دنبالت بگرده. بعد که ناراحت شد بگو منم همین حال میشم خب دردت چیه عین آدم بگو شاید درستش کردیم

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

یک سال میگه دوستت دارم رابطه جنسی‌مون حتی ۲۰ دقیقه طول میکشه هررربار بیاد خونه رابطه داریم ولی نیاز ...

مگه زندگی فقط س کسه بگو منو فقط آلت تناسلی و عروسک جنسی و برده جنسی میبینی

بگو فردا من مریض بشم تو یک هفته هم تحمل نمیکنی

اصلا برای زن تو طول زندگیش بالاخره یکبار مشکل زنانگی، عملی، خونریزی، سقطی چیزی پیش میاد اصلا متهعد نمیمونی

اصلا این به پات نمیمونه اسی سریع خیانت میکنه

اصلا فردا خدای نکرده بارداری پر خطر داشته باشه چندماه تحمل میکنه؟ صد در صد نه

بعد زایمانت 2ماه اصلا نه 40روز تحمل میکنه؟ نه

خب پس به پای چی این موندی ببخشید رک میگم یه آلت همیشه دائم التحریک؟

یک سال میگه دوستت دارم رابطه جنسی‌مون حتی ۲۰ دقیقه طول میکشه هررربار بیاد خونه رابطه داریم ولی نیاز ...

بهش بگو تو پیمان ازدواج و زندگی زناشویی رو خلاصه شده در ۲تا آلت تناسلی میبینی هدف تو از زندگی غریزی و فقط محدود به رابطه جنسیه درصپرتی که هیچی از محبت و عاطفه و نیاز زن‬و زندگی مشترک نمیدونی فقط غریزه جنسیت حکم کرده ازدواج کنی که فقط یک زن 24ساعته همیشه در دسترست باشه که نیاز جنسیت رو رفع کنه.

ازدواج یه پیوند مقدسه که  سک س یکی از اعمالشه نه همه چیز ضمنا یه چیزایی هم هست به اسم عشق، محبت، وفاداری، انسانیت، حمایت، دوستی، از خود گذشتگی، تکیه گاه و دلگرمی و امید داشتن، همدل و همراه بودن و داشتن در زندگی این چیزا هست که دونفر رو کنار هم نگه میداره که درکنار  ازدواج به  سک س معنا میده و انسان رو از بقیه موجودات که رابطه دارن و تولید مثل میکنن جدا میکنه همه حیوانات این عمل غریزی رو انجام میدن.

بگو من عروسک جنسیت نیستم منو به چشم یه ابزار و آلت جنسی نگاه نکن، من یک انسانم یک زنم که احتیاجات و نیازهای دیگه ای هم بغیر از جنسی دارم