2777
2789
عنوان

درخواست طلاق با داشتن حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 49 پست
مطمئنم خیانت نمیکنه اهل اینچیزا نیست بعد اگه خیانت می‌کرد انقد نیاز جنسی نداشت حتی روزی که خونه باش ...

اخه خیلی عجیبه مرد سرکار بخوابه والا

گفتی میخوای جدا شی بری دانشگاه، چرا الان نمیری؟

اخه خیلی عجیبه مرد سرکار بخوابه والاگفتی میخوای جدا شی بری دانشگاه، چرا الان نمیری؟

مشکلی با کار و تحصیل نداره حتی میگه هر رشته ای بخوای آزاد یا دانشگاه هایی که صندلی خریدنی دارن رشته های تاپ میفرستمت 

اگه جدا شم باید حتما دولتی بیارم وضع پدر و مادرم خوب نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلی عجیبه مرد سرکار بخوابه والاگفتی میخوای جدا شی بری دانشگاه، چرا الان نمیری؟

مزرعه دام و کشاورزی داره هم ینی دامداری داره هم کشاورزی تو یه جا خارج از شهر کارگر هم داره 

بخاطر همین میگم مطمئنم خیانت نمیکنه وقتی میاد مشخصه ازونجا اومده 

مشکلی با کار و تحصیل نداره حتی میگه هر رشته ای بخوای آزاد یا دانشگاه هایی که صندلی خریدنی دارن رشته ...

بنظرم شروع کن درس بخون

از طرفی با یه مشاور صحبت کن شاید شوهرت قابل اصلاح باشه

حیفه بدون اینکه تلاشت و بکنی زندگی تو از دست بدی، چون ظاهرا از لحاظ دگ شوهرت خوبه

بنظرم شروع کن درس بخوناز طرفی با یه مشاور صحبت کن شاید شوهرت قابل اصلاح باشهحیفه بدون اینکه تلاشت و ...

بخدا دارم زجر میکشم فک کن بال بال بزنی واسه به آدمی که اصلا آدم حسابت نمیکنه مث جونوراش کردتت تو‌قفس بهت آب و دون میده

بخدا دارم زجر میکشم فک کن بال بال بزنی واسه به آدمی که اصلا آدم حسابت نمیکنه مث جونوراش کردتت تو‌قفس ...

درک میکنم ک سخته، خانوم ها به احساسات بیشتر از هر چیزی نیاز دارن

ولی میگم شاید قابل اصلاح باشه، خوبه ک مشاوره بری

طلاق خونه اخره

میخوام جدا شم برم دانشگاه ۲۱سالمه تازه شدم مث زنای پنجاه ساله نمیخوام دیگه

عقدی یاعروسی

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

عروسی

طلاق بگیر سنی هم نداری که بشین درست بخون

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

قهر میکنم میگم واسه اثبات دوست داشتنت حق طلاقو بهم بده🙃 نتیجه نمیده؟؟

خب مگه نمیگی دوستت نداره؟

یعنی زبونی ادعا میکنه دوست داره؟

ببخشید رابطه داره باهات؟ گرمه؟

اگه نگرانش کنی چی؟مثلاً بیاد  خونه ببینه نیستی بیخبر نگران میشه؟

روت غیرتی میشه؟منظورم بددلی نیستا 

همش به کنار شاید درست شه ولی من خودم با دست بزن نمیتونم کنار بیام. 

بعد ببخشید اینو میگم شاید با کسی دیگست الکی میگه محل کارشه. برای حفظ ظاهر زندگیش پیش بقیه طلاقت نمیده. 

به نظرمن اکثر مردا که به زن و بچشون مهری ندارن یا خیانت‌ میکنن در حالی که به خونه و همسرشون بی توجهن ولی طلاق نمیدن واسه حفظ ظاهر زندگیشونه پیش بقیه. اصلا اکتر مردا از بهم خوردن روتین زندگیشون هراس دارن. انگار احساس شکست میکنن پیش بقیه 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

میخوام جدا شم برم دانشگاه ۲۱سالمه تازه شدم مث زنای پنجاه ساله نمیخوام دیگه

به هیچ عنوان به خاطر حرف مردم واین چرت و پرتا عمر نازنینتو هدر نده. 

اول سعی کن با مشاوره یا هرروشی درستش کنی، احتمالأ دوستت داره ،ولی اگه درست نشد باقی عمرتو حروم نکن زندگی زناشویی چیزی نیست که خود به خود تموم شه که بگی تا فلان موقع تحمل کنم تا تموم شه بره تا ادامه بدی هست. یه عمره، روزها وزندگی یه انسانه. جوونیته،فرصتای زندگیته. خوب فکر کن. آدما تا تو دوران جوننی ان احساساتشون بیشتره تحمل کردن براشون انتخابه نه اجبار،ظرفیتشون بالاتره و تموم نشده ، هنوز علاقه تو وجودشون هست. ولی تو میانسالی منطقی تر میشن  اما اونموقع دیگه فرصتاشون از دست رفته، بچه پابندشون میکنه و تحمل کردن براشون اجباره نه انتخاب در صورتیکه دیگه ظرفیت تحمل کردن ندارن واین اجبار اذیتشون میکنه و اختلافاتیکه باهمسرشون دارن باعث سردی و ازبین رفتن علاقه میشه حتی بعضی مواقع تنفر جاشو میگیره ،وهمه ی اینا برای هدر رفتن عمر یه آدم بسه. حالا حرف مردم قراره چه دردی دوا کنه از آدم ؟

اما برای جدایی عجله نکن همیشه اول مطمئن شو درست شدنی نیست تا بعدا پشیمون نشی ،زیادم گقت نزار تا جوونیت و فرصتات از دست نره  

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

خب مگه نمیگی دوستت نداره؟یعنی زبونی ادعا میکنه دوست داره؟ببخشید رابطه داره باهات؟ گرمه؟اگه نگرانش کن ...

حالم بده 

اره گرمه 

فک کن من ناراحت شدم اون قهر کرده رفته دوروز شده الان پیامامم جواب نمیده 

من اینستامو بخاطر درس رمز گذاشتم که وقتی خودش خونس بزنه فقط نرم زیاد سرگرم شم 

میگم رمزم بده جواب نمیده زنگ زدم قطع میکنه 

مطمئنم خیانت نمیکنه