2777
2789
عنوان

آب دوغ خیار بد نیس آدم بزاره جلو مهمون ❓❓😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 75 پست

اگه یکی دو هفته اونجا بودید میگفتیم خب زیادم بد نیست 

اما برای روز دوم و اینکه خودشون دعوت کردن واقعا جالب نیست 

به جای حرص خوردن که هیچ نتیجه ای هم جز ناراحتی نداره،اومدن شما هم تلافی کنید وهمینطور غذا بزارید 

من دوست دارم و تو این هوای گرم میچسبه. شاید خیلی احساس صمیمیت کرده باهاتون... خسیسن؟ دعوتتون کرده بو ...

این زنداییم فک میکنم خسیسه 

خیلی صمیمیم باهاشون 

ولی بعد ۲ سال رفتیم خونشون چون ما تهرانیم 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجور راحتید ولی من هرچی دیدم اصلن مهمون نواز نبودن

احتمالا دوربری های شما اینطورن یا شاید خودتونم انچنان تحویلی نگرفتین

برا سلامتی پسرام ی صلوات میفرستین عزیزان❤❤
کلن خراسان بخصوص مشهدیا میگن خیلی اهل اشپزی نیستن وخیلی سخت نمیگیرن مهمونیا رو

من آبودانیوم،ولی مشهد زندگی میکنم،ندیدم تا حالا مشهدیا اینجوری باشن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کلن خراسان بخصوص مشهدیا میگن خیلی اهل اشپزی نیستن وخیلی سخت نمیگیرن مهمونیا رو

میگن، یعنی شما فقط شنیدی یا یکی دو نمونه دیدی که اینطورن  

گفتن با دیدن خیلی متفاوته عزیزم، قرار نیست صرفا با شنیده ها اهالی یه شهر رو قضاوت کنیم 

برای منم نظر بدین،چون بحث مهمونی و غذاس میگم ها😁ما مهمون داشتیم شب دوم،زنگ زدن که وسایلمونو میایم ز ...

😂😂😂 حالا حاضری ت چی بود ؟ املت ؟ 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من آبودانیوم،ولی مشهد زندگی میکنم،ندیدم تا حالا مشهدیا اینجوری باشن

پرژک همونا که اومدن خونت 

همونا رفتن اینو گفتن

ببین اسم مشهدی ها رو خراب کردی تو 😂😂😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب پس کلایه نکنشمارو خودی دونسته این چیزا رو براتون درست کرده. آدم برا مهمون خودی نون پنیرم میاره

ادم خسیس اره 

بعدم مگه مثلا مامان بابای آدم خودی نیستن ؟

شما برای مامان بابات نون پنیر میبری ؟

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

😂😂😂 حالا حاضری ت چی بود ؟ املت ؟ 😂

نه سوسیس تخم مرغ و سیب زمینی😂🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
پرژک همونا که اومدن خونت همونا رفتن اینو گفتنببین اسم مشهدی ها رو خراب کردی تو 😂😂😂

قبول دارم😂

بزا ای حرف و ازت نشنیده بگیرم گلم

.   خواهرم بایه خانواده مشهدی دوست بودن البته شوهراشون تاجر وهمکار،،اینا اومده بودن خونه خواهرم چندجور غذا و پذیرایی مفصل اون آقا اصرار اصرار که یکبار اومدی مشهد بیاین خونه ما اینا هم به اجبار میرن مهمونی وای یعنی از پذیرایی خانم این آقا یه چیزایی تعریف میکرد که ماهممون تو شوک بودیم خواهرم می‌گفت بیچاره شوهره خجالت می‌کشید ولی خانمه وحشتناک رفتار کرد حالا یه هو یکی ابدوغ هم بده و رفتارش درست باشه هم خوبه

اشتباهت اینه رفتی خونه زندایی باید میرفتی خونه دایی

😂😂😂همونه والا من عادت دارم میگم خونه زندایی 

قبول دارم😂

😂😂😂