2777
2789
عنوان

آب دوغ خیار بد نیس آدم بزاره جلو مهمون ❓❓😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 75 پست
برای منم نظر بدین،چون بحث مهمونی و غذاس میگم ها😁ما مهمون داشتیم شب دوم،زنگ زدن که وسایلمونو میایم ز ...

دیگه خودشون گفتن میخوایم بریم و شام نمیمونیم ، شما هم رو حساب حرفشون تدارک مفصل ندیدی، من مشکلی ندیدم 

برای منم این شرایط پیش اومده،گفتن فردا نهار میایم، ده شب رسیدن خونمون و گفتن شام نخوردیم سریع کوکو گذاشتم، فرداش غذای مفصل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه خودشون گفتن میخوایم بریم و شام نمیمونیم ، شما هم رو حساب حرفشون تدارک مفصل ندیدی، من مشکلی ندید ...

امیدوارم پشت سرم حرف درنیارن فقط،من گنگستربیمه،اعصاب ندارم بیمه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
امیدوارم پشت سرم حرف درنیارن فقط،من گنگستربیمه،اعصاب ندارم بیمه

اگه ملاحظه گر باشن حرف درنمیارن

اما امان از کسی که بخواد حرف دربیاره، اگه بهترین پذیرایی و برخورد رو هم که داشته باشی بازم به حرفی برای زدن داره 

بنظر من آدم وقتی جایی میره باید منعطف باشه، به قولی میگن مهمان که بودی  رفتی چیزی نبین، اومدی بیرون چیزی نگو 

اگه پذیرایی یا رفتار نامناسبی هم داشتن خب وقت برای تلافی هست 

همیشه تو تاپیکا یجوری بحث به قومیت ها و شهرها کشیده میشه و متعصبان سینه چاک هم باید حتما جنجال به پا کنن .اولا که نمیشه خصلت آدمی رو به همه نسبت داد همع جور آدمی پیشدا میشه .دوما وقتی کسی چیزی میگه نظری میده حتما که نباید جواب داد و بحث کرد حالا یگه مشهدی آشپزی نمیکنه چی میشه 

من جات بودم زنگ میزدم غذا سفارش میدادم میگفتم گشنمه سیر نشدم از دیروز تا حالا واقعا این چه نوع مهمو ...

وای کاش همینکار و می‌شد بکنم 😂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

رفتارش چطوری بوده چیکار کرده. غذا چی داده بوده؟

یه خورشت برنج که اندازه مهمونا وخودشون نبوده که خودشون نخوردن سر سفره و بعد هم رفتارهای بد خانمه که بیشتر مثل توهین بوده تاپذیرایی