ی موضوعیه خیلی فکرمو درگیر کرده و نمیدونم چ تصمیمی درسته من و نامزدم البته هنوز رسمی نشده اونم چون خودم نخواستم فعلا برای اینکه تصمیم مهاجرتمون قطعی شه جفتمون پرستاریم داریم کلاس زیان میریم و طرحمون تموم شده هر دوتامون من همین الان مدرکم ازاده چون دانشگاه آزاد خوندم ولی ایشون چون دانشگاه دولتی خونده باید دو سال دیگه بمونه گار کنه تا مدرکش آزاد شه و هیچ جوره گفتن نمیشه دیگه تعهد خدمت رو خرید الان دو تا راه هست یا ما عقد کنیم و ایشون پیوست من بشه تا ۵ ۶ ماه آینده بریم ولی دیگه اونجا نمیتونه با پرستاری کار کنه و باید کارای دیگه انجام بده یا آوسبیلدونگ کنه یا دو سال دیگه هم صبر کنیم تعهد اون تموم شه منم تنهایی برام سخته و دوس دارم باهم بریم ولی نمیدونم تصمیم درست چیه الان با توجه ب وضعیت کشور دو سال دگ هم صبر کنیم یا ن
چرا نمیتونه تعهدشو بخره؟تا چندماه پیش پرسیدم گفتن میشه و خرسال ۴۵ بود
هرروز قوانین جدید دارن
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زنگ زدیم دانشگاه شهید بهشتی میگه باید کار کنه راه دیگه نیست حضوری بره بپرسه بهتره؟ واقعا چند ماه پیش ...
اره گفتن میشه
به نظرم حضوری برو معاونت
با زنگ طرف حوصله جواب دادن نداره
خودت کارات تکمیله؟مدرک زبان و ریجستری؟
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
وضعیت انقدر غیر قابل پیش بینیه که به نظرم هر چه زودتر برین بهترهاین دو سالی که اینجا باید کار کنه به ...
منم همینو میگم میگه اگه نتونستم بخرم مدرکمو اینکارو کنیم ولی کلی زحمت کشیدم و طرح رفتم و.. ولی برای آینده خانوادمون اینکارو کنم بعد گفت ما ک تا مدرک زبان بگیریم ی سال مونده ی سال دگ هم روش واقعا گیج شدم
اره گفتن میشهبه نظرم حضوری برو معاونتبا زنگ طرف حوصله جواب دادن ندارهخودت کارات تکمیله؟مدرک زبان و ر ...
معاونت دانشگاه باید بره؟ من فعلا سطح B1 هستم تازه طرحم تموم شده تا بیفتم دنبال گرفتن دانشنامه و ازمون گوته بدم خودش میشه ۷ ۸ ماه اینم میگه خب ی سال دگ هم روش صبر کنیم دگ نمیدونم چ کنم گیج شدم