2777
2789
عنوان

آب دوغ خیار بد نیس آدم بزاره جلو مهمون ❓❓😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمی نیستم چون دائم رژیم هستم

اما

من کلا انتظار دارم اندازه ای ک احترام میزارم احترام ببینم

احترام نبینم قطع رابطه میکنم

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

بستگی داره اگه خیلی صمیمی هستید مثلا روز اول خوب پذیرایی کرده روز دوم آب دوغ خیار البته پر ملات باشه ...

اره خیلی صمیمیه رو دروایسی اصن نداریم 

ولی خب جالب نیس اینجوری 

روز اولم خوب پذیرایی نکرد آب دوغ خیار پر ملات بود 

منم ب زنداییم گفتم من با نون و برنج سیر میشم 😂😂😂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

چقدر پررو و بی ادبه حق دارین والا اومدن ادبشون کنید مگر پولتونو از جوب اوردین خرج اینا کنین

تخم مرغ میزارم جلوشون 😂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

خب پس کلایه نکنشمارو خودی دونسته این چیزا رو براتون درست کرده. آدم برا مهمون خودی نون پنیرم میاره

بلخره مهمونیم ک بعد ۲ سال رفته خونشون 

برای منم نظر بدین،چون بحث مهمونی و غذاس میگم ها😁

ما مهمون داشتیم شب دوم،زنگ زدن که وسایلمونو میایم زود جم میکنیم باید بریم شهرستان،یعنی مغربی زنگ زدن

منم برای اینکه یه‌چیزی خورده باشن سریع حاضری گذاشتم،خو چون عجله داشتن اونا،اصلا گفتن واسه شام نمیمونیم،

آقاااااااا،چشمتون روز بد نبینه،اینا اومدن،وسایل جمع نکردن هیچ،همینجوری لم دادن،منم از همه جا بیخبر که اینا نمیخوان برن،دیگه شام همون حاضری دادم بهشون🙈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔