2777
2789
عنوان

تولد گرفتن درماه محرم

102 بازدید | 8 پست

چندروز دیگه تولد دخترم هست خیلی دوست داره براش تولد بگیرم ، ولی بخاطر ماه محرم دلم راضی نیست،،، فامیل پدریشون برای بچه هاشون تولد می گیرن

دختر منم دلش میخواد ...

اگر در حد اومدن عموهاش وعمه اش مهمون بیاد بدون آهنگ و دست زدن اشکالی داره تولد بگیریم؟...

همه تولد به آهنگ و رقصشه 

بستگی به عقایدتون داره ما مشکلی نداریم با تولد و موزیک

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه تولد به آهنگ و رقصشه بستگی به عقایدتون داره ما مشکلی نداریم با تولد و موزیک

دقیقا منم همین رو میگم تولد بدون آهنگ و شادی معنی ندارد ولی اطرافیان هی میگن بگیر 

نه اشکال نداره موزیک ملایمم بزارید 

بچه ها فقط اون تم تولدی رو دوست دارن داشته باشن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب بگیر

به نظر من این افراطه که دو ماه همه چیزو تعطیل میکنن

تو این دوماه ۵ روزش گناهه تاسوعا عاشورا اربعین وفات پیامبر ص و شهادت امام رضا ع

بقیه ش مردم باید به زندگیشون برسن مردم از دین زده میشن با افراط