2777
2789
عنوان

خیال‌پردازی عاشقونه🤗🫀 بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 96 پست

یه چیز جالب بگم

من وقتی مجرد بودم همیشه این تصور داشتم که وقتی عقد کنم شوهرم شبا که پیشم بمونه تو اتاق خودم رو تخت یه نفرم بخوابیم،جفت هم و بغل هم،همیشه این رویا رو داشتم

و دقیقا وقتی شوهر کردم همه لحظه هاش اتفاق افتاد🥺

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه فانتزی داشتم که به مرده بگم زانو بزن و بعد با انگشت چونش رو بیارم بالا و حرف های عاشقانه 🤣🤣🤣🤣

اع❌ حرفای عاشقونه ✅کارای عاشقونه شیطون😂😂

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
🤣🤣🤣 یه فانتزی هایی دارمااا

غرق نشی😂🫠

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
الان پیشم میبود با خیال راحت نفساشو زیر گوشم میشنیدم و اروم خواب بودم و آغوش گرمش نثار بدنم🫠 نه این ...

وای وای چی گفتیا

الان موتور منم گرم میشه

مثلا خواب باشه، تو خوابت نبره

هی نگاش کنی که توی خواب چقدر معصومانه شده چهره‌ش

هی زیر لب قربونش بری

با چشات هرچی مهر و محبته نثارش کنی

دستتو یواش بذاری رو لپش با شست ریشاشو نوازش کنی... دلت براش بره و لباتو بچسبونی به ریشاش آروم آروم ببوسیش

تکون که خورد بگی جونم عزیزم بخواب بخواب

و آروم مثل بچه رو میخوای بخوابونی بزنی به سینه‌ش تا خوابش ببره و هوشیار نشه🥹

هی بخوای بخوابی ولی سرتو بیاری بالا یه دونه دیگه بوسش کنی

غرق لذذذذت🫠❤️