2777
2789

ریاضی فیزیک رو بخاطر خراب کردن علوم هاشور خورده وگرنه سال هفتم و هشتم ریاضی ۲۰ بود و امسال ۱۸ شده بود برگه ی ریاضیو.

یعنی هیچ امکانی وجود نداره که بره ریاضی فیزیک؟

و اینکه فنی شاخه صنعت رو هم ب شده و میترسه رشته کامپیوتر قبولش نکنن چون ظرفیت مدرسه ناحیه کمه و متقاضیان زیاد .. با اینکه درس زبان و فناوری ۲۰ شده ب آورده نمیشه اعتراض زد؟

ب عنوان کسی ک الان ازت سه سال بزرگتره

من همه رو الف بودم با معدل 19/86 اومدم انسانی

الان معدلم 12 هم نمیشه

سخت نگیر بیخیال...

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

حتما برین مدرسه شاید اشتباهی شده ، چون واسه دوستم پیش اومد میگم اشتباهی واسش هاشور زده بودن رشته تجربی بعد فهمیدن درست کردن

ولی ب بودن فکر کنم اولویت ثبت نام با الف اگه جا بمونه ب هم ثبت نام میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب عنوان کسی ک الان ازت سه سال بزرگترهمن همه رو الف بودم با معدل 19/86 اومدم انسانیالان معدلم 12 هم ن ...

من برای خودم نمیگم عزیزم برای دخترخالم میخوام

اونکه صد در صد بهش هر بار خودم میگم..

همه شاخه فنی رو ب شدیم مخصوصا صنعتمن فقط هنر و کشاورزی از فنی حرفه ای رو الف شدمولی ریاضیو فکر نکنما ...

اخه چرا ب؟

این بچه تنها تری ک زده بود علوم بود بعد کل شاخه فنیو بجز کشاورزی ب آورده و تجربی و ریاضیو هاشور خورده😑