2777
2789

بیاین یه کم از این حال و هوتی خیانت و دعواهای زن و شوهری بیایم بیرون.

بالاخره زندگی یه قشنگیایی هم داره 

بیاین بگین شاید بقیه هم حس خوب گرفتن و به زندگی امیدوار شدن

کجا بود که حس خوب زندگی متاهلی رو تجربه کردی؟

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

خیلی زیاده خب😂خاطره ۹ سال رو چجوری خلاصه کنم 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی زیاده خب😂خاطره ۹ سال رو چجوری خلاصه کنم

میگم قشنگ ترینش

ولی درکل خوشبحالتون که خاطرات خوبتون اینقد زیاده

پایدار باشید

روتخت icuبودم..مادرشوهرم اومد گفت باهاش صحبت کن میخواد به رو بندازه بیابون🥺به فاصله ی چندثانیه که اون رفت وهمسرم اومد خیلی غصه خوردم مثل هزارسال اما وقتی وارد شد عکس دختر چهارماهه م رو ازجیبش درآورد نشونم دادوگفت زود برگرد مادوتا منتظرتوهستیم🥺قندتودلم اب شد

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

خیلی زیاده

ولی هرروز موقعی که همسرم از سرکار میاد و بچه ها هم کلاسن به معنای واقعی عشق بینمونه وارامش داریم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اولین سفرمون برف اومد بین راه پر از مه بود هیجارو نمیدیدیم،  باهم میخندیدیم و فیلم میگرفتیم و اهنگ میذاشتیم و به خودمون میگفتیم دیوووونه 

وقتی که رسیدیمم اولین دفعه بود که کنار هم تنها بودیم من خجالت میکشیدم با لباس خونگی جلوش باشم 🤣🤣🤣فقط 3 ساعت طول کشیددد با اصرارش لباس بیرونیمو در بیارم خونگی بپوشم

اونجا که یکی تمام توانش رو گذاشته که من راحتتر و شادتر باشم

دقیقا

و چقدر خوبه که ما زنها این رو درک کنیم

خیلی از مرد ها چندین ماه برای خودشون یک لباسم نمیخرن ولی دوست ندارن خانومشون هیچی کم داشته باشه